ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Patras Art Festival 4 29 και 30 Ιουνίου

Λίγες ώρες έμειναν!

Ζήσε κι εσύ την μαγεία του Patras Art Festival για τέταρτη συνεχή χρονιά, στις 29 και 30 Ιουνίου 2024!

2 ημέρες!
2 διαφορετικά σημεία της πόλης!
12 δράσεις!
55 διεθνείς και εγχώριοι καλλιτέχνες!
Get Closer!

 

Η καρδιά της Πάτρας χτυπά στους ρυθμούς του πολιτισμού και της τέχνης, καθώς το Patras Art Festival επιστρέφει με σύνθημα “Get Closer”! Το πιο πολυαναμενόμενο πολιτιστικό γεγονός της πόλης, λατρεμένο από κοινό και κριτικούς, θα φιλοξενηθεί στους χώρους της Δεξαμενής Project και του Art Evolution, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα πλούσιο πρόγραμμα με παραστάσεις χορού, συναυλίες, χειροτεχνίες, DJ sets, silent disco και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Το Patras Art Festival είναι ένα πολύπλευρο και πολυπολιτισμικό γεγονός που συνδυάζει διάφορες μορφές τέχνης και έκφρασης. Η φετινή διοργάνωση έχει και φέτος στόχο την επαφή του κοινού με την τέχνη του χορού και της μουσικής, προάγοντας τη σύνδεση με το σώμα και την απαλλαγή από στερεότυπα και διακρίσεις. Με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση, το φεστιβάλ προσφέρει σεμινάρια για όλες τις ηλικίες και άτομα με αναπηρία, εξασφαλίζοντας καθολική προσβασιμότητα στον πολιτισμό για όλους.

 

Το φετινό PAF με θέμα “Get Closer” προσκαλεί το κοινό να ζήσει την εμπειρία της τέχνης με έναν βιωματικό τρόπο, διερευνώντας τις ποικίλες εκφάνσεις της μέσα από δράσεις που θα προκαλέσουν νέα και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

Στο PAF 4, θα δούμε 6 παραγωγές χορού που συνδυάζουν ετερόκλητα στοιχεία!
Στις 29 Ιουνίου, στο χώρο της Δεξαμενής Project, θα απολαύσουμε 6 παραγωγές χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων “Rupture Persephone” της Αθανασίας Κανελλοπούλου, “From innocence to innocence” του Julian Bulku, “Στράτα” των Σύλβια Κατσαρού & Αντωνία Ζαγορίτη (Animaterra company), “Noi” των Κάλια Μαυροφτή & Παναγιώτη Τασούλη, “Var. 5” της Γεωργίας Νικολοπούλου και “In repeat” του Art evolution studio στην Πάτρα σε χορογραφία Ειρήνης Αποστολάτου. Μετά τις παραστάσεις, το πρόγραμμα περιλαμβάνει silent disco party με τους Χρήστο Σωτηρόπουλο & Χριστίνα Κρατημένου στα decks.

 

Φυσικά, το μουσικό στοιχείο δεν θα λείπει από το φεστιβάλ και στις 30 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο διαφορετικά live από τους Colorgraphs & Fonoptikon.

Στις 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί́ σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Αθανασία Κανελλοπούλου και ένα σεμινάριο χορού για παιδιά ηλικίας 8-13 με την Κατερίνα Καϊμά στον πολυχώρο Art Evolution .

 

Το φεστιβάλ θα πλαισιώνεται από́ έκθεση φωτογραφίας, dj sets, χειροτέχνες με όμορφες καλλιτεχνικές δημιουργίες και εκπαιδευτικά σεμινάρια!

 

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του Patras Art Festival 4

 

29 Ιουνίου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
“Rupture Persephone” της Αθανασίας Κανελλοπούλου | Δεξαμενή Project

“From innocence to innocence” του Julian Bulku | Δεξαμενή Project

“Στράτα“ των Σύλβια Κατσαρού & Αντωνία Ζαγορίτη (Animaterra company) | Δεξαμενή Project

“Noi“ των Κάλια Μαυροφτή & Παναγιώτη Τασούλη | Δεξαμενή Project

“Var. 5″ της Γεωργίας Νικολοπούλου | Δεξαμενή Project

“In repeat” του Art evolution studio στην Πάτρα σε χορογραφία Ειρήνης Αποστολάτου | Δεξαμενή Project

 

SILENT DISCO

“Silent disco party“ με τους Ανδρέα Μιτρέλη & Δήμητρα Τζαβάρα στα decks | Δεξαμενή project

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Αθανασία Κανελλοπούλου | Art Evolution.
Σεμινάριο χορού για παιδιά ηλικίας 8-13 με την Κατερίνα Καϊμά | Art Evolution.

 

30 Ιουνίου

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
Colorgraphs | Δεξαμενή Project

Fonoptikon | Δεξαμενή Project       

 

PAFTER PARTY

Μετά τα lives ακολουθεί PAFafter party με τη Χριστίνα Κρατημένου στα deks | Δεξαμενή project

 

Καθόλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν στον χώρο της Δεξαμενής Project:

Έκθεση φωτογραφίας

Χειροτέχνες
Dj sets

 

29 & 30 Ιουνίου

Χώροι διεξαγωγής: Δεξαμενή Project, Art Evolution

Είσοδος: Online Προπώληση: 6€ Πόρτα: 8€ – PAF Combo: 10€

More.com: https://www.more.com/music/patras-art-festival-paf/

Trailer Link: https://www.youtube.com/watch?v=TjAr3Udbkho

 

Επικοινωνία:
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
W: www.patrasartfestival.com/
F: patrasartfestival
IG: patrasartfestival/
T: 6972425269

 

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την μαγεία του χορού! Get Closer!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το όραμα της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 28 χρόνια παραμένει κάτι παραπάνω από ζωντανο για την εθνική Γερμανίας. Η οικοδέσποινα του Euro 2024 σήκωσε με χαρακτηριστι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η εθνική Ιταλίας ταξίδεψε στα γήπεδα της Γερμανίας με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης που πήρε το καλοκαίρι του 2021, στο πλαίσιο του Euro 2020, όμως προσ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ελβετία είναι η πρώτη φιναλίστ στους "8" του Euro 2024, καθώς επικράτησε 2-0 της Ιταλίας στο Βερολίνο. Οι παίκτες του Μουράτ Γιακίν με κορυφαίο τον Ρουμπέρν Βάργκας, ήταν ανώτερο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ και δείχνει ασταμάτητος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Κατά τη διάρκεια του Πανελληνί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Εθνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», σχετικά με το περιστατικό κακοποίησης 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του, καθώς, όπως αναφέρεται από δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Ναυάγιο της Επανομής το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6), ένας 33χρονος.;Όπως αναφέρει ο ANT1, για τη δυσχερή θέση που βρισκόταν ο αλλοδαπός
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παιδικής π
Image
Image

Search