ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Αυτοί είναι οι 17 υποψήφιοι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, η διαδικασία υποβολής φακέλων για τη Καλλιτεχνική Διεύθυνση  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας "κατατέθηκαν 17 φάκελοι από καλλιτέχνες του θεάτρου (σκηνοθέτες, ηθοποιοί , χορευτές κ.α.)

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα είναι η εξής:

-Μελέτη  των φακέλων από τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου.

-Συνεντεύξεις των υποψηφίων με την πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.

-Συνεδρίαση του Δ.Σ. στην οποία, μετά από εισήγηση της Προέδρου, θα αναδειχτεί  η νέα Καλλιτεχνική Διεύθυνση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

 

Τα ονόματα των 17 υποψηφίων (με αλφαβητική σειρά) είναι:

1.      Γεωργαλάς Δημήτρης

2.      Δίπλας Φάνης

3.      Δούκα Βαρβάρα

4.      Καλατζόπουλος Γιάννης

5.      Καραγέωργος Νίκος

6.      Κατσακούλη Ελένη

 
 7.      Κόκκινος Χρίστος

8.      Λοβέρδου Αναστασία

9.      Μπρούσκου Άντζελα

10.  Παπαπαύλου Γεώργιος

11.  Ρούφας Γεώργιος

12.   Σβανά Κλεοπάτρα

13.   Σπανού Κυριακή

14.   Στιβανάκη Ευανθία

 15.   Στρέπκος Χρήστος

16.   Τσιμά Μαρία

17.   Χατζηπαπάς Νίκος

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό της χώρας, εν όψει ευρωεκλογών, όσ . . .
LIFE STYLE

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό λόγω των αρνητικών σχολίων που συγκέντρωσαν για την παρουσίαση της φετινής Eurovision. Ειδικά, οι δύο σχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός κ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε στο Mega για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι αλλά και το πώς είναι τα παιδιά της 40χρονης μετά το σοκ του θανάτου τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search