ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει το βιβλίου της Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει το βιβλίου της Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn

"FINDMYVOICE Test – Αποκωδικοποιώντας τη φωνή μου: Μια ψυχο-φωνητική μέθοδος ανάδειξης και αποκωδικοποίησης της ηχητικής μας ταυτότητας".

Έναν οδηγό που προσφέρει πρακτικές συμβουλές και βαθιά ενδοσκόπηση μέσω της τέχνης της φωνητικής έκφρασης.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ώρα 18.30

"Η παρουσίαση θα αποτελέσει μια ευκαιρία για συζήτηση, εμπνευσμένη ανταλλαγή απόψεων και βαθιά συναισθηματική εξερεύνηση. Θα αναδειχθούν οι προκλήσεις που συναντάμε στην έκφραση και αναγνώριση των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς μας, καθώς και η επίδραση αυτών στη σχέση μας με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Η συνάντηση αυτή δεν αποτελεί μια απλή βιβλιοπαρουσίαση, αλλά μια πύλη προς την αυτοεξέλιξη και την προσωπική ανάπτυξη, μέσα από την κατανόηση και την αποκωδικοποίηση της φωνής μας. Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως φωνητικής εμπειρίας, να μας συντροφεύσει σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης, να εμπνευστεί, και να εξερευνήσει μαζί μας τις ανεξερεύνητες διαστάσεις της φωνής και της ψυχής.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σε μια βραδιά γεμάτη γνώση, εμπειρία και βαθιά ανθρώπινη σύνδεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε στον κόσμο της φωνής και της αυτογνωσίας με την ξεχωριστή οδηγό μας, τη Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn."

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Μαρίνα Κασσωμένου, Reiki θεραπεύτρια, Art & graphic designer.
Βερονίκη Σαββουλίδου, Ερμηνεύτρια, Παιδαγωγός.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 1 . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, ημέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη. Η Εκκλησία και πιστοί βιώνουν την κορύφωση του Θείου Δράματος, με τον θάνατο, την ταφή και τον θρίαμβο τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, ημεδαπός, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωαννίνων, ο οποίος συνελήφθη προχθες αργά το βράδυ, στο πλα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Πειρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search