ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Urban Film LUX 2024 : Ο Ευρωπαϊκός Κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX.

Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κινηματογραφόφιλους να βυθιστούν σε επιλεγμένες ταινίες που έχουν διακριθεί για την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους. 

Κάθε βράδυ, από τις 21:30, η κινηματογραφική αίθουσα του Πάνθεον θα φωτιστεί από τις εικόνες και τις ιστορίες που ξεχώρισαν το 2023 στην Ευρωπαϊκή κινηματογραφική σκηνή.

Το φετινό Urban Film LUX, που γίνεται θεσμός στην πόλη, είναι μια συνδιοργάνωση του Europe Direct Δυτικής Ελλάδας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Routelab, με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, του Ionian TV και της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας. 

  
 

Πρόγραμμα Προβολών: 
Πέμπτη 28/3, 21.30: Fallen Leaves 
Παρασκευή 29/3, 21.30: On the Adamant 
Σάββατο 30/3, 21.30: Smoke Sauna Sisterhood 
Κυριακή 31/3, 21.30: The Teachers' Lounge 

 

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, με την προκράτηση θέσεων να πραγματοποιείται στο ταμείο του Πάνθεον. 

Διαγωνισμός Βαθμολόγησης Ταινιών: 

Tο κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει ενεργά στην επιλογή του νικητή του Βραβείου Κοινού LUX και να διεκδικήσει συναρπαστικά δώρα, μεταξύ των οποίων και ένα ταξίδι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την τελετή απονομής του Βραβείου. 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Routelab Event στο Facebook. Σας περιμένουμε στο Urban Film LUX για να ζήσουμε μαζί την απόλυτη εμπειρία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου! 
 
https://www.facebook.com/RouteLabEvent  
Κινηματογραφική αίθουσα :  Πάνθεον, Δημ.  Γούναρη 34 - Πάτρα 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες (26 Απριλίου 2024) το μεσημέρι μπροστά από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κύκλωμα  διακινούσε ναρκωτικά εντός των σχολείων και των σχολικών κοινοτήτων της Πάτρας. Πρόκειται για 12 άτομα (11 Έλληνες και 1 Αλβανός), μεταξύ των οποίων και 4 μαθητές, συνελη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 16χρονος, ο αδερφός του 18χρονου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη τη νύχτα των φονικών επεισοδίων στου Ρεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
Image
Image

Search