Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όχημα που κινούνταν από την περιοχή του Λαμπετίου επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από τον Πύργο προς την Αρχαία Ολυμπία.
Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στη διασταύρωση Λαμπετίου στον Πύργο , καθώς ο άνθρωπος που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για αναβάτη ποδηλάτου που ενεπλάκη στο δυστύχημα.
Στο δυστύχημα ενεπλάκη και ποδηλάτης , ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και, παρά τις προσπάθειες που ακολούθησαν, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή .
Από το περιστατικό τραυματίστηκαν ακόμη πέντε άτομα , τα οποία διακομίστηκαν για ιατρική φροντίδα.
Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο ενεπλάκη ο ποδηλάτης, διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Πηγή: patrisnews.com

