Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο πρόγραμμα της 6ης ΥΠΕ: Εκπαίδευση υγειονομικών ΠΦΥ για φροντίδα ασθενών με χρόνια νοσήματα στο σπίτι

Ένα ακόμη πρόγραμμα που θα αφορά φροντίδα ασθενών με χρόνια νοσήματα, ετοιμάζεται με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Οι λεπτομέρειες του προγράμματος συζητήθηκαν στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη με τη συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννας Μαστοράκου, του Ηλία Παναγιωτόπουλου Επίκουρου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και του Φώτη Παπαθανασόπουλου Διευθυντή του ΚΕΔΙΒΙΜ. Στη συνάντηση συμμετείχε η επιστημονικά υπεύθυνη για την εφαρμογή των προγραμμάτων της 6ης ΥΠΕ Μαρία Αδαμοπούλου.
Το πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών, αφορά την εκπαίδευση υγειονομικών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ώστε να φροντίζουν ασθενείς στο σπίτι τους που πάσχουν από χρόνια νοσήματα. Για την εκπαίδευση υπεύθυνη είναι η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ και το Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ ο έλεγχος θα γίνεται μέσω Α.Ι.
 

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 44χρονος που είχε προσαχθεί για την δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, συνελήφθησαν 4 άτομα, τα οποία δραστηριοποιούνται σε επιχειρήσεις διακίνησης και εμπορίου υγρών καυσίμων, καθώς όπως δι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά απαγορευμένα αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στις φυλακές Ιωαννίνων μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Ειδικότερα, σε κοινόχρησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντώνης Ρέμος αρνείται κάθε κατηγορία περί φοροδιαφυγής και περνά στην αντεπίθεση. Μάλιστα ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έφερε στο φως της δημοσι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου, σε ηλικία 80 ετών, του γνωστού πατρινού Μάκη Γιαννακόπουλου, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Ο εκλιπών τη δεκαετία του ’90 άνοιξε το πρώτο κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση από το νοσοκομείο Λευκάδας σε επαγγελματίες του τουρισμού ώστε να βρεθεί που διαμένει η ασθενής που βρέθηκε χθες αναίσθητη στην παραλία των Εγκρεμνών. Η γυναίκα είναι περίπου 50 με 55 ετών εί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Το ΘΠΚ Μέριμνα, παρότι επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στον τομέα της της πρόνοιας και της φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση, συνεχίζει να αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια
Image
Image

Search