Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Προσγειώθηκε» οδηγός σε σιδηροδρομική γραμμή - Ευτυχώς ακινητοποιήθηκε ο προαστιακός

Οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το αυτοκίνητο στην σιδηροδρομική γραμμή.

Το συμβάν συνέβη στην περιοχή της Αγυιάς, κάτω από το Στάδιο της Παναχαϊκής το απόγευμα της Τετάρτης και ευτυχώς ο οδηγός ακινητοποίησε αμέσως τον Προαστιακό.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και γερανός για να σηκώσει το αυτοκίνητο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών, ο Σάκης Γιαννάτος, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Πατρών, στο Ζαβλάνι, στον Κεραυνό Α . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ανακοίνωση  του Δήμου Ερυμάνθου τονίζεται: Ένα ακόμη σημαντικό έργο οδοποιίας στον Δήμο Ερυμάνθου εισέρχεται σε φάση υλοποίησης. Πρόκειται για τη βελτίωση του δρόμου από θέση « . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με τη σπέκουλα των τελευταίων ημερών γύρω από ζητήματα που αφορούν στη Βούντενη, η Δημοτική Αρχή ξεκαθαρίζει ότι Είνα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καταδίκη 18 μηνών, αλλά με τους 3 μήνες να είναι άμεσα εκτελεστέα ποινή, επέβαλε σήμερα το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημελλειοδικείο Αιγίου στον 37χρονο ο οποίος κατηγορήθηκε για άσκηση σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών, ο Σάκης Γιαννάτος, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Πατρών, στο Ζαβλάνι, στον Κεραυνό Αγ. Βασ., ενώ στα τέλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
Image
Image

Search