Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη λόγω κωλύματος

Με την κατάθεση του παθολογοανατόμου Εμμανουήλ Αγαπητού θα συνεχιζόταν σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος της γραμματέως του δικαστηρίου.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Δευτέρα 8 Ιουλίου με τις καταθέσεις του Εμμανουήλ Αγαπητού και της παιδοκαρδιολόγου, Αγγελικής Καρατζά.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η επόμενη εβδομάδα καθώς θα καταθέσουν οι ιατροδικαστές των δύο κοριτσιών και ο πραγματογνώμονας, κ. Σωκράτης Τσαντίρης.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 9 Ιουλίου θα καταθέσει ο κ. Σωκράτης Τσαντίρης, στις 10 Ιουλίου θα καταθέσει η ιατροδικαστής κυρία Χριστίνα Τσάκωνα, η οποία συνέταξε το αρχικό πόρισμα για τον θάνατο της μικρής Μαλένας και στις 12 Ιουλίου έχει κληθεί να καταθέσει η ιατροδικαστής κυρία Τσιόλα Αγγελική, η οποία είχε πραγματοποιήσει την νεκροψία-νεκροτομή της Ίριδος.

ereportaz.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 στη Δροσιά Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δροσιάς Τριταίας «ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΑΔΕΣ» συνδιοργανώνει με τον ΔήμοΕρυμάνθου, τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινά κρατούμενοι για το κύκλωμα στις φυλακές Ιωαννίνων κρίθηκαν ο υποδιευθυντής και δύο διοικητικοί υπάλληλοι που φέρεται να εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών και στο ξέπ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυλαία στη δίκη για τους θανάτους ηλικιωμένων σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη. Αιτία της τραγωδίας, ήταν ο κορονοϊός που χτύπησε τα θύματα πριν από 4 χρόνια. Αθώοι κρίθηκαν οι δύο υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών, ο Σάκης Γιαννάτος, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Πατρών, στο Ζαβλάνι, στον Κεραυνό Αγ. Βασ., ενώ στα τέλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
Image
Image

Search