Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Ελλάδα: Νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση -και οποίος είναι γνωστός στις Αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα -που δεν είναι από το χωριό και βρέθηκε εκεί γιατί ζει ο σύντροφός της, δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο, μετά από καβγά που είχαν στο σπίτι του.

Η ίδια, σοκαρισμένη και τρομαγμένη από την επίθεση που δέχθηκε, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το κέντρο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια, ενώ παράλληλα είχε καλέσει και την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφθασαν πολύ γρήγορα στο χωριό.

Παρά τις προσπάθειες των Αστυνομικών για να εντοπίσουν τον κακοποιητικό σύντροφο της κοπέλας, αυτό δεν κατέστη δυνατό διότι ο ίδιος είχε “εξαφανιστεί” από το χωριό για να γλιτώσει τη σύλληψη, όπως μεταδίδει το patrisnews.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αστυνομία ασχολείται με τον συγκεκριμένο άνδρα. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε μια χώρα δυνατότητων και εκκρεμοτήτων. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε να λύνουμε θέματα. Όλη η συζήτηση για την Τεχνητή Νοημοσύνη γίνεται για το πώς θα γίνει καλύτερα η δο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice», της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας, θα παρουσιάσει στις 5 Ιουλίου 2024 κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διατυπώνονται σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρή . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αφορά τις περιοχές της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά 86  κλήσεις έλαβε σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω εκδήλωσης ισχυρών βροχοπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 24%, ζητώντα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανή εξετράπη της πορείας της στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του nafpaktianews.gr ο αναβάτης τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα προσωπικό της Γέφυρας καθώς και
Image
Image

Search