Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Γέμισε με παιδιά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας για τη θεατρική παράσταση Ραλλού!

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παιδικής παράστασης καταχειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές και ιδιαίτερα τη Ραλλού, το μικρό ψαράκι, η οποία τους ταξίδεψε σ’ ένα ονειρικό νησάκι! Η είσοδος για τους θεατές ήταν ελεύθερη καθώς η παράσταση έγινε στο πλαίσιο του καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ενώ η διοργάνωση έγινε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

«Πολλά από τα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού θα απευθύνονται στους μικρούς μας θεατές. Ο πολιτισμός είναι παιδεία και φέτος θα δώσουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι λιλιπούτιοι δημότες μας δωρεάν πολλές και διαφορετικές μορφές τέχνης, διότι πρέπει να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με ίσες ευκαιρίες», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καζάκος ολιγάρχης Ντανιγιάρ Αμπουλγκαζίν, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σχετικά με τη φωτιά που προκλήθηκε από βεγγαλικά στο πευκοδάσος της Ύδρας, απαντά πως δεν έχει κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο Τρίτη 2/7 Υψηλός κίνδυνος σε: Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ηράκλειο, Λασίθι, Δωδεκάνησα, Σάμο & Ικαρία, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά & Ιθ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψε πρώτος το... νήμα των πανελληνίων εξετάσεων για το 2024 και δίκαια παίρνει τον τίτλο «ο πρώτος των πρώτων». Ο λόγος για τον Μανώλη Σελεγγίδη από την Πυλαία Θεσσαλονίκης που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημιουργία 19 Παιδικών Χαρών με πρόσβαση και για Άτομα με Αναπηρία, και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με υπεύθυνο υλοποίησης της Πράξης τον αρμόδιο Αντιπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων (Διεύθυνση Διαχείρισης Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας),  ενημερώνει τους δημότες ότι αιτήσεις για προσωρινή κατάληψη κοινόχρηστων χώρων (οδοστρώματος, πεζόδρομου, πλατείας, πεζοδρομ
Image
Image

Search