Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛ.ΑΣ: Kοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στην Αιγιάλεια

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, η οποία καθιερώθηκε την 26η Ιουνίου από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. 

Ο Διοικητής και το αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιάλειας διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια κατά των ναρκωτικών σε μαθητές Γυμνασίων της περιοχής και σε πολίτες σε κεντρικά σημεία της Αιγιάλειας, ενημερώνοντας τους για το μείζον πρόβλημα της χρήσης ναρκωτικών και νέων ψυχοδραστικών ουσιών.

1_4.jpg

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο μιας ολιστικής πολιτικής για την αντιμετώπιση του φαινομένου, έχει εκπονήσει και υλοποιεί μεθοδικά, επιχειρησιακό σχέδιο, στοχεύοντας στη μείωση της διάθεσης ναρκωτικών στην παράνομη αγορά, καθώς και στην παροχή συνδρομής στους συναρμόδιους Φορείς της Πολιτείας, σε μια  κοινή προσπάθεια για μείωση της ζήτησης και τον περιορισμό των κινδύνων και των βλαβών που προκαλούν τα ναρκωτικά.

4_1.jpg

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προφανώς και θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία των σχολίων που κάνουν την εμφάνισή τους, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Σλοβακίας με 2-1, στην παράταση. Δίχως διάθε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Euro 2024 είναι γεγονός. Η Αγγλία ζορίστηκε, αλλά στην παράταση έκανε την ανατροπή επικρατώντας 2-1 της Σλοβακίας. Οι Άγγλοι θα αντιμετωπίσου . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έδωσε την ευκαιρία στον Κόμπι Μέινου να ξεκινήσει για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα με το εθνόσημο. Τον τοποθέτησε δίπλα στον Ράις, με τους υπόλο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι τραυματίες υπολογίζονται στους 20 από τους οποίους οι 10 είναι σοβαρά. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε μια έκρηξη που προκλήθηκε απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την ΕλληνικήΑστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό,τελέστηκαν σήμερα (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
Image
Image

Search