Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Επιχείρηση εξουδετέρωσης στρατιωτικού υλικού στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά την εύρεση στρατιωτικού υλικού στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και άνδρες της Π.Υ, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί η συνδρομή του.

Το υλικό (πιθανότατα χειροβομβίδα) περισυνελέγη από πυροτεχνουργούς για έρευνα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαπές γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για υπεξαίρεση κατά συναυτουργία κα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα στους επόμενους μήνες έρχονται σημαντικές αλλαγές για τις διατραπεζικές συναλλαγές, όπως προβλέπει ο Κανονισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. Ειδικότερα, οι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανεξέλεγκτη παραμένει η φωτιά στη Σέριφο που ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (29/0/2024) και έχει επεκταθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (30/0/2024) σε ένα ενεργό μέτωπο 15 χιλιομέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το όραμα της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 28 χρόνια παραμένει κάτι παραπάνω από ζωντανο για την εθνική Γερμανίας. Η οικοδέσποινα του Euro 2024 σήκωσε με χαρακτηριστι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Εθνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», σχετικά με το περιστατικό κακοποίησης 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του, καθώς, όπως αναφέρεται από δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παιδικής π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη ζωή σε ηλικία 75 ετ
Image
Image

Search