Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργατικό δυστύχημα στη Λεπενού Αγρινίου: Δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες απο τεχνικούς πραγματογνώμονες, για τα αίτια το τραγικού εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εργοτάξιο παραγωγής ασφαλτομίγματος στην περιοχή Λαγκάδα Λεπενούς του δήμου Αγρινίου.

Οι πραγματογνώμονες το πρωί συνοδεία αστυνομικών βρέθηκαν στο εργοτάξιο για να ερευνήσουν τι συνέβη και προβλήθηκε η φωτιά και οι εκρήξεις που προκάλεσαν το θάνατο του άτυχου εργαζόμενου, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν για πρώτη μέρα στη συγκεκριμένη δουλειά.

Αυτό μάλιστα προκάλεσε πρόβλημα με την ταυτοποίηση του, αφού κανείς στο εργοτάξιο δεν ήξερε να δώσει στοιχεία ταυτότητας, διαμονής κλπ. Ο άτυχος εργαζόμενος φέρεται μόλις προχθές να ήρθε στο Αγρίνιο, να διέμεινε σε ξενοδοχείο της πόλης και την μοιραία Τρίτη, να πήγε στο εργοτάξιο για δουλειά. Ο Θανάσης Κωνσταντίνου από το Μενίδι Αττικής, είχε μια κόρη 19 ετών που σπουδάζει και ένα αγοράκι 8 ετών, ενώ πρόσφατα είχε χάσει τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ’αμελείας στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας που είναι ιδιοκτήτρια του εργοταξίου, καθώς και στον τεχνικό ασφαλείας, οι οποίοι και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

agriniopress.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση όπου διαψεύδει το ρεπορτάζ σημερινής τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο ανέφερε ότι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αλκοτέστ στον π . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας στο Πολύεδρο, την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 7:30το απόγευμα, συζητά το βιβλίο «Φελιτσιτά» της Μάρως Δούκα που κυκλοφορείαπό τις εκδόσεις Πατάκη. Είναι η τε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα από μία ομιλία που έκανε στην τελετή αποφοίτησης του Koc University  στην Κωνσταντινούπολη και η οποία ήταν γεμάτη συμβολισμούς ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να δώσει το δικό του στ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική ενέργεια χαρακτηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς την επίθεση κατά του αστυνομικού φρουρού μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη ζωή σε ηλικία 75 ετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

'Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ένας από τους πιο γνωστούς και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, ο Μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δ
Image
Image

Search