Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ναυπακτία: Παραλίγο ατύχημα με Canadair

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά στη Ναυπακτία. Στο μεταξύ μηνύματα στέλνονται από το 112  για εκκενώσεις οικισμών.

Επίσης, στο πλαίσιο κατάσβεσης της ίδιας φωτιάς, παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα με Canadair το οποίο χτύπησε σε πεύκο κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται ότι είναι full in love με τη νέα σύντροφό του Μαριλίνα Κυπαρρίση, η οποία του έχει κλέψει την καρδιά. Ο Άρης Σοϊλέδης μετά από πολλά δημοσιεύματα σχετικά . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ολόκληρο το υπόμνημα«Συμπληρωματικά της από 16/6/2024 κατάθεσής μου ενώπιον υμών, στην οποία αναφέρομαι καθ’ ολοκληρίαν, υποβάλλω το παρόν υπόμνημά μου προκειμένου να εισφέρω στην . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγή θα καταθέσει άμεσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου επίκαιρη ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας απαντήσεις. «Η σημερινή αποκάλυψη ότι εντοπί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κέφι, χαρά και διασκέδαση, κυριάρχησαν στην πρώτη καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε για την αποφοίτηση των νηπίων του τμήματος Π3 την Τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κέφι, χαρά και διασκέδαση, κυριάρχησαν στην πρώτη καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε για την αποφοίτηση των νηπίων του τμήματος Π3 την Τετάρτη 26 Ιουνίου, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον Κωνσταντίνο Γόντικα, ένα από τα στελέχη που συγκρότησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική της Ομάδα το 1974», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά τω
Image
Image

Search