Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κλειστή σήμερα η αγορά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας, μέσα από ανακοίνωση του, γνωστοποιεί πως τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ανήμερα του Αγίου Πνεύματος 2024.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ενημερώνουμε ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά. Η μη λειτουργία των καταστημάτων την ημέρα αυτή έρχεται να καλύψει τις επιπλέον ώρες του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων.

Επειδή η ανωτέρω απόφαση λαμβάνεται κατά παράδοση κάθε χρόνο, παρακαλούμε να γίνει σεβαστή από το σύνολο της τοπικής αγοράς».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από σήμερα οι διαδικασίες για την καταγραφή των ζημιών στους πληγέντες δήμους από την πυρκαγιά που έκαψε χιλιάδες στρέμματα στον Ερύμανθο. Έτσι, στον χώρο του πρώην Δημαρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το θερμότερο καλοκαίρι όλων των εποχών θα είναι το φετινό σύμφωνα με τους ειδικούς οι οποίοι κάνουν λόγο για τις ακραίες συνθήκες που θα επικρατήσουν. Ειδικοί αναλύουν τους παράγον . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (20/6) , ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) στο φαράγγι Διαβολογέφυρο Τροιζήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ένα αγόρι ηλικίας 10-12 ετών.Σύμφωνα με το saronicmagazine . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από σήμερα οι διαδικασίες για την καταγραφή των ζημιών στους πληγέντες δήμους από την πυρκαγιά που έκαψε χιλιάδες στρέμματα στον Ερύμανθο. Έτσι, στον χώρο του πρώην Δημαρχείου Τριταίας, στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει ο υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) και για τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας σήμερα Παρασκευή. Δείτε αναλυτικά:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Από τις 27/06/2024 έως τις  05/07/2024  θα έχουν τη δυνατότητα οι μαθητές να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο 9ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ,  μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, μ
Image
Image

Search