Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σήμερα η εξόδιος ακολουθία για τον π. Γαβριήλ της Μονής Ομπλού

Εκοιμήθη χθες ο π. Γαβριήλ της  Μονής Εισοδίων Θεοτόκου Ομπλού πατήρ Γαβριήλ Βαστάκης.

 

Ο πατήρ Γαβριήλ υπήρξε πρότυπο εναρέτου μοναχού και διεκρίνετο για την μακαρία απλότητα του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Καθολικό της Μονής στις 13:30 μ.μ. σήμερα το Σάββατο 15 Ιουνίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών  κ. Χρυσοστόμου και η ταφή στο κοιμητήριο του μοναστηριακού παρεκκλησίου των Αγίων Επτά Παίδων των εν Εφέσω.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αποσύρεται η επίμαχη απόφαση που υπέγραφαν ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, σε σχέση με τον τρόπο έναρξης ιατρικής ειδικότητας σε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος πρέπει να πάρουν τις τελικές αποφάσεις», δηλαδή με εσωκομματικό δημοψήφισμα, διαμηνύουν προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη 87 βουλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών καθαριότητας και κηπουρικής του δήμου Παπάγου. Συγκεκριμένα δέντρο καταπλάκωσε έναν από τους εργαζόμενους του δήμου Παπάγου και σήμανε σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναντήσεις με Υπουργούς της Κυβέρνησης στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναντήσεις με Υπουργούς της Κυβέρνησης στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Στη συνάντηση με τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι η επιλογή κατάθεσης Ηλεκτρονικού Αιτήματος Σύνδεσης Αποχέτευσης, είναι πλέον εφικτή και σε λειτουργία από τις 10 Ιουνίου. Η παραπάνω εφαρμογή εντάχθηκε στα πλαίσια της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Με αφορμή την Πανελλαδική Κινητοποίηση που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ για την Πέμπτη 27/6/2024 συμμε
Image
Image

Search