Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Σήμερα το “αντίο” στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Ερυμάνθου, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, η είδηση θανάτου του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου σε ηλικία 46 ετών.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πάλεψε για τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 4 μ.μ.στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βασιλικού Ερυμάνθου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε για τις 28 Ιουνίου η δίκη του δημοσιογράφου από το Αυτόφωρο Μονομελές κι ως τότε παραμένει κρατούμενος. Το δικαστήριο αποφάσισε να καλέσει την σύντροφο και την εν διαστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεπερνάει σήμερα αισθητά το όριο των 100 ευρώ ανά μεγαβατώρα η τιμή του ρεύματος στη χώρα μας παρόλο που καταγράφει μια μικρή πτώση. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα euenergy.live η τιμ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μαραθώνια εξελίσσεται η απολογία του καπετάνιου της θαλαμηγού Περσεφόνη, ενώπιον του ανακριτή Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο μόνος από τα δεκατρία μέλη του πληρώματος που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=SY3FUBMzUBQ&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=SY3FUBMzUBQ&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση περισσοτέρων των 42
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
Image
Image

Search