Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στα Βραχνέικα - Δείτε αναλυτικά

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Αθλητικού Αγώνα Τροχοπέδιλων στα Βραχνέικα», την Κυριακή 26-5-2024, το πρωί, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διευκόλυνση της κυκλοφορίας οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων:  

Ειδικότερα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας:

1. Διακόπτεται η κυκλοφορία των  οχημάτων και απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων την Κυριακή 26-5-2024 και κατά τις ώρες 10:30 π.μ. - 14:00 μ.μ.  στην οδό 28ης Οκτωβρίου από την συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου έως το Άλσος Ροϊτίκων.

2. Η πρόσβαση στις παρόδιες ιδιοκτησίες και καταστήματα, θα γίνεται κανονικά και σε συνεννόηση με τους διοργανωτές, οι οποίοι θα αναλάβουν την διευκόλυνση της κυκλοφορίας σε όλες τις κάθετες – ενδιάμεσες οδούς.

3. Η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε άσχημη κατάσταση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και οξείας μέθης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο στα Χανιά δύο ανήλικα κορίτσια.   Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr πρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταράσσει την κοινή γνώμη ακόμη μία περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, αυτή του 90χρονου, στη Χαλκιδική, που κατηγορείται για παρενόχληση σε βάρος 11χρονης.Ο 90χρονος οδηγήθη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή 16/6/2024 (αριθμός κλήρωσης 2767), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:   ΠΗΓΗ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 32 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Κώστας Σβόλης, σε δήλωση του τονίζει:   Η ψυχική υγεία και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν ένα από τα θέματα που αναπτύχθηκαν στο Πανελλή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιου Δήμου Δυτικής Αχαΐας εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, μετά την αναγγελία του θανάτου του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΚΟΤΣΟ
Image
Image

Search