Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη στα γραφεία του Eπιμελητηρίου Αχαΐας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας

Επίσκεψη στα γραφεία του Eπιμελητηρίου Αχαΐας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στo πλαίσιo της παρουσίας του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για την γενική συνέλευση της ΕΝΠΕ.

O Τζιτζικώστας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Eπιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, και αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

 “Το Επιμελητήριο Αχαΐας είναι ένα από τα πιο δραστήρια στη χώρα”, τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναφερόμενος παράλληλα στο όραμα και στις προσπάθειες της Διοίκησης.
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την έκρηξη σκοτώθηκε ένα άτομο, εργαζόμενος στην επιχείρηση. Ο άνδρας προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία μηχανή και προκλήθη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε σε χωριό του Ηρακλείου όταν κάτοικοι άκουσαν πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν κατά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στην πόλη της Κοζάνης, όταν μια γυναίκα σταμάτησε για τσιγάρα και το ΙΧ της άρχισε να κινείται προς την κατηφόρα. Η γυναίκα έτρεξε για να το στα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραύματα στο κεφάλι έχει το 7χρονο αγοράκι που δέχτηκε επίθεση σκύλου στις Σέρρες και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.  Άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 72 ετών ο ιδιοκτήτης του κέντρου "Σελήνη" στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας.   Για την σπώλειά του ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Πα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής την Χριστινα Σταρακά (Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας) & τον Παναγιώτη Δημόπουλο (υπεύθυνο τομέα Περιβάλλοντος) θα επισκεφθεί, σήμερα Τρίτη, τις πληγείσες κοινότητες τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Πατρέων, Κωνσταντίνο Πελετίδη από τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Χαροκόπο:   Θέμα: «Επερώτηση σχετικά τη λειτουργία της Δημοτικής Επιτροπής Ισότηταςτων Φύλων του Δήμου Πατρέω
Image
Image

Search