Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΕΑΠ: «Πρόγραμμα Ημέρας Καριέρας», στον ΟΛΠΑ

Το πρόγραμμα της Ημέρας Καριέρας που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΑΠ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών ΑΕ το Σάββατο 25/05/2024 στο Κτήριο Β1 του ΟΛΠΑ στο Νότιο Λιμένα Πατρών παρουσιάζεται παρακάτω.

Ειδικότερα φέτος, η Ημέρα Καριέρας απευθύνεται, εκτός των φοιτητών και αποφοίτων του ΕΑΠ, αλλά και στο ευρύ κοινό που αναζητά εργασία και είναι φοιτητές/απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.  

Στην Ημέρα Καριέρας 2024 συμμετέχουν 37 επιχειρήσεις από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους με 60 εκπροσώπους τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας: https://career.eap.gr/career-days-2024/ 

program_hirez2.jpg

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν νεαρό 20 ετών σημειώθηκε στο Ηράκλειο. Το δυστύχημα έγινε στις 7.20 το πρωί της Δευτέρας, μεταξύ Στερνών και Ασημίου. Το αυτοκίνητο που . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζουν οι 13 συλληφθέντες, για τη φωτιά στην περιοχή Μπίστι, στην Yδρα. Τόσο ο καπετάνιος και οι δύο μηχανικοί όσο και τα υπόλοιπα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα μπλε (σταθερά) και τα κίτρινα (κυμαινόμενο) τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας αναδεικνύονται ως οι φθηνότερες επιλογές για τους οικιακούς καταναλωτές κατά το πρώτο εξάμηνο του έτου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 72 ετών ο ιδιοκτήτης του κέντρου “Σελήνη” στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας Για την απώλειά του ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και πρώην Δήμαρχος Δυτικής Α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 72 ετών ο ιδιοκτήτης του κέντρου “Σελήνη” στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας Για την απώλειά του ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας, μέσα από ανακοίνωση του, γνωστοποιεί πως τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ανήμερα του Αγίου Πνεύματος 2024.   Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ενημερώνουμε ότι τα εμπορι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Από την Τρίτη 25 Ιουνίου οι Ημερήσιες Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων θα γεμίσουν από χαρούμενες παιδικές φωνές, χαρές και χαμόγελα. Είν
Image
Image

Search