Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ημερίδα για την αποτίμηση του πρώτου κύκλου Επιχειρηματικών Ανακαλύψεων

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα για την αποτίμηση του 1ου κύκλου Επιχειρηματικών Ανακαλύψεων, αλλά και την Προδημοσίευση Πρόσκλησης της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Δυτικής Ελλάδας 2021-2027» την Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024, στις 09:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών (Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 38-40, Πάτρα). 

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα του 1ου κύκλου Επιχειρηματικών Ανακαλύψεων της ΠΔΕ που διενεργήθηκαν το διάστημα Φεβρουάριος – Απρίλιος 2024 στους Τομείς Εξειδίκευσης της Στρατηγικής ( Τομέας 1: «Υλικά, Κατασκευές και Βιομηχανία, Μικροηλεκτρονική»/ Τομέας 2: «Τουρισμός, Πολιτισμός & Δημιουργική Βιομηχανία»/ Τομέας 3: «Αγροδιατροφή»/ Τομέας 4: «Περιβάλλον – Κυκλική Οικονομία»/ Τομέας 5: «Αειφόρος Ενέργεια»/ Τομέας 6: «Ψηφιακές Τεχνολογίες»).

(Περισσότερα για την RIS3 της ΠΔΕ, στο σύνδεσμο: https://www.pde.gov.gr/gr/ris3/2021-2027.html

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί η Προδημοσίευση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Δυτική Ελλάδα για τη δράση 1.i.1 «Παραγωγή νέων/ βελτιωμένων προϊόντων, υπηρεσιών και διεργασιών σύμφωνα με την ΕΣΕΕ και την εξειδίκευσή της σε περιφερειακό επίπεδο, μέσω της ενίσχυσης επιχειρήσεων και της συνεργασίας τους με ερευνητικούς φορείς» του Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021 – 2027». 

(Περισσότερα για την Προδημοσίευση στο σύνδεσμο: https://dytikiellada.gr/preannounsement_ris3wg/ )

 εκπρόσωποι της 4πλής έλικας (Δημόσιοι Φορείς/ Ακαδημαϊκοί – Ερευνητικοί Φορείς/ Επιχειρήσεις/ Κοινωνία των Πολιτών) ώστε να υπάρξει διαβούλευση και περαιτέρω συζήτηση επί των αποτελεσμάτων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα στο σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/VYhh5C1tg6

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν δημοσιεύματα για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που συνδέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρίτεκνοι γίνονται το επόμενο διάστημα πολύτεκνοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η εξίσωση των τριτέκνων και πολυτέκνων. Την εξίσωση των προνομίων . . .
LIFE STYLE

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των παιδιών που πρόκειται να υποβληθούν σε χειρουργείο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» εγκυμονεί η κατάσταση που επικρατεί στο ίδρυμα του ΕΣΥ, σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search