Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιτέθηκαν με πέτρες στο αυτοκίνητο του Γιάννη Καρβέλη

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα.

Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου.

 

Ο ίδιος και πρωτίστως ο οδηγός του διατήρησαν την ψυχραιμία τους και ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Προφανώς ήταν ένα από τα συηνηθισμένα περιστατικά που κάποιοι πετούν πέτρες (τυχαία) σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι-Π.Ο.Μ., στην οποία ανατέθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία IFMA (International Federation of Muay . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την άμεση ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτηρίζοντάς την «προδοτική». «Ο πρωθυπουργός αποδεικνύεται, ακόμα μια φορά, κατώτερος των περ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι ενδείξεις από την έρευνα της συγκλονιστικής υπόθεσης με το νεογγένητο βρέφος, το οποίο πέταξε ο πατέρας του στα σκουπίδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, υπάρχ . . .
LIFE STYLE

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος συνεχίζουν να ζουν μαζί μετά τον χωρισμό τους. Την αποκάλυψη έκανε ο τραγουδιστής το πρωί της Δευτέρας (13/5), όταν βρέθηκε καλεσμένος σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο πληθυσμός μιας… Ελλάδας, δηλαδή 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι, και άλλο 1 εκατομμύριο πολίτες επιπλέον, επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, στα τακτικά, τα επείγοντα και τα απογευματινά ιατρεία το περασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 14 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., θα υπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο  ψηφιακά συστήματα επιτήρησης,  πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας  για την μείωση  του κινδύνου από δασικές πυρκαγιές προγραμματίζεται να εγκατασταθούν στον Δήμο Ερυμάνθου από πρόγραμμα που είναι σε
Image
Image

Search