Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τραυματισμός ανήλικου κοριτσιού μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ κοντά στην πλατεία Βουδ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανήλικου κοριτσιού. Μετά από λίγο, στην οδό Οδυσσέα Ελύτη, σημειώθηκε εκ νέου τραυματισμός δικυκλιστή έπειτα από σύγκρουση με ΙΧ. Ο οδηγός του ΙΧ μάλιστα εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από την Αστυνομία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια νέα κακοκαιρία θα μας ταλαιπωρήσει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2.5.2024), καθώς χαλάει ο καιρός και αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με μακρόχρονη εμπειρία, ως μέλος του δικτύου της VINCI Highways έχει  ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των οδηγών . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η αναβάθμιση του ποδηλατόδρομου της Πάτρας σε αυτοκινητόδρομο, αλλά χαμηλών ταχυτήτων. Κανονικά θα έπρεπε σε παραβάσεις αυτού του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια νέα κακοκαιρία θα μας ταλαιπωρήσει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2.5.2024), καθώς χαλάει ο καιρός και αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
Image
Image

Search