Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραίτηση του Δ. Νικολακόπουλου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Ο Περιφερειάρχης έκανε αποδεκτή την παραίτηση, που υποβλήθηκε για προσωπικούς λόγους και δήλωσε τα εξής: «Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται αντιμέτωπος με ζητήματα που αφορούν το προσωπικό και οικογενειακό του περιβάλλον. Όλοι καταλαβαίνουμε πως όταν ένα πρόσωπο αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα ενώ κατέχει κάποια δημόσια θέση ευθύνης, τότε συγχέεται η προσωπική του ζωή με τον δημόσιο ρόλο του. Γι’ αυτό και ο Δημήτρης Νικολακόπουλος έλαβε την απόφαση να παρατηθεί από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης.
Εννοείται πως δεν είμαι και δεν μπορώ να γίνω κριτής ή δικαστής οποιουδήποτε. Ωστόσο, ουδέποτε μπορώ να παραβλέψω ζητήματα ηθικής φύσεως με νομικές προεκτάσεις και βέβαια, κανείς μας δεν θα ήθελε να τραυματιστεί το έργο και η προσφορά της Περιφερειακής Αρχής από σκιές που αφορούν την προσωπική ζωή οποιουδήποτε προσώπου.
Ευχαριστώ τον Δημήτρη Νικολακόπουλο για την μέχρι σήμερα προσφορά του».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου στο Deck το καθιερωμένο "Γεύμα Αγάπης" του Ομίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου με αφορμή τις γιορτινές και άγιες μέρες α . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου το βράδυ η Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης που συνδιοργάνωσαν το Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα Παράρτημα Πάτρας  o «Σύλλογος Φίλων Κ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο Χάρης Μπελτεγρής επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την είδηση να σκορπίζει τη θλίψη. Τον θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή έκανε γνωστό ο βουλευτής του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, που ξέσπασε στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το νέο περισ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα γιατρού και νοσηλευτή. Που καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με προσωπικό και οικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2024: 9.00 – 14.00 και
Image
Image

Search