Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατασχέθηκαν περίπου 4.000 προϊόντα παραεμπορίου το καρναβαλικό τριήμερο στην Αχαΐα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, έλαβαν αυξημένα μέτρα, κατά το τριήμερο της αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, εφαρμόζοντας ειδικό σχεδιασμό, αναφέρει Η ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωση της.

Πιο συγκεκριμένα από την 06.00 ώρα της 16-03-2024 έως και την 06.00 ώρα της 19-03-2024, εφαρμόστηκαν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι, για αποτροπή κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών και καταπολέμησης του παραεμπορίου.

Ταυτόχρονα, λήφθησαν μέτρα Τροχαίας στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο αλλά και στα αστικά κέντρα, για την ασφαλή προσέλευση και αναχώρηση των επισκεπτών.

Ειδικότερα, οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας είχαν τα εξής αποτελέσματα:
 

Ελέχθησαν: ( 2.330) άτομα,
Προσήχθησαν: ( 321 ) άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Ελέχθησαν : (1.237) οχήματα
Συνελήφθησαν : ( 146 ) άτομα, από τα οποία:
• (70) άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών,
• (40) άτομα για υπαίθριο εμπόριο στερούμενοι αδείας αρμόδιας αρχής,
• (11) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών
• (6) άτομα για κλοπές,
• (3) άτομα για ληστεία,
• (16) άτομα για λοιπά αδικήματα

Βεβαιώθηκαν :
• ( 533 ) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
• ( 20 ) παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Κατασχέθηκαν:

Α. Ναρκωτικά:
• ( 148,8 ) γραμμάρια κάνναβης,
• ( 157 ) γραμμάρια κοκαΐνης,
• (17) αυτοσχέδια τσιγάρα,
• ( 19 ) ναρκωτικά δισκία.
 

Β. Παραεμπόριο
•  (3.805) προϊόντα παραεμπορίου ( φιάλες ποτών και καρναβαλικά είδη)

Υπενθυμίζεται, ότι και σήμερα εξακολουθούν να λαμβάνονται αυξημένα μέτρα Τροχαίας, τόσο στην νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο για την ασφαλή επιστροφή των επισκεπτών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα επτά άτομα έστειλε στο Κέντρο Υγείας το εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί έξω από εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της Βουπράσιας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους κατοίκο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά σήμερα στους δρόμους του Μάλμε, στη Σουηδία, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision, λίγες ώρες προτού να παρουσιαστεί η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηροποιείται ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΛ.ΑΣ. μετά το συγκλονιστικό περιστατικό της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Απειλούν μια Γαλλίδα βουλευτή, αλλά και την αρμενική, ελληνική και κουρδική κοινότητα. Για «αναζωπύρωση της δράσης των Γκρίζων Λύκων στη Γαλλία» κάνει λόγο δημοσίευμα της γα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα επτά άτομα έστειλε στο Κέντρο Υγείας το εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί έξω από εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της Βουπράσιας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους κατοίκους που βρέθηκαν στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
Image
Image

Search