Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν μέσω αντιπυρικής περιόδου κοινόχρηστος χώρος, επικίνδυνος για πυρκαγιά

Σε ζούγκλα έχει μετατραπεί ο κοινόχρηστος χώρος που βρίσκεται στην οδό Νικαίας και Αργυροκάστρου στην Πάτρα, απέναντι από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, ο οποίος έχει δεσμευτεί εδώ και χρόνια για τη δημιουργία πλατείας.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα παραμένει όχι μόνο αναξιοποίητος, αλλά και σε άθλια κατάσταση, αφού είναι εγκαταλελειμμένος και αυτή την περίοδο λόγω της έντονης βλάστησης που έχει αναπτυχθεί έχει μετατραπεί και σε βραδυφλεγή βόμβα «απειλώντας» τις γειτονικές οικίες και επιχειρήσεις.

Παράλληλα, οι κάτοικοι έχουν περιέλθει σε απόγνωση, αφού τα τρωκτικά φαίνεται πως έχουν βρει ασφαλές καταφύγιο στο συγκεκριμένο οικόπεδο, και πάνε κι έρχονται!..

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Gold . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει ο τρόπος που υπολογίζονται πλέον τα πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες πληρωμές των τελών κυκλοφορίας. Μέχρι τώρα το πρόστιμο ήταν ίσο με το 100% του ποσού από την πρώτη μέρα, ό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
Image
Image

Search