Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

Πάτρα - Δυτ.Ελλάδα

Στο Δημαρχείο Πάτρας και στην Περιφέρεια Δ.Ε η εκδήλωση ανταλλαγής για την Πρωτοχρονιά

Εορταστικό το κλίμα σήμερα, μετά από δύο χρόνια λόγω των μέτρων για την πανδημία, τόσο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσο και στο Δημαρχείο της Πάτρας, με ανοιχτές πόρτες για την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, προσκαλεί τους δημότες της Πάτρας στο Δημαρχείο, σήμερα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2023, στις 11.30 το πρωί, για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και της ανταλλαγής ευχών.

Επίσης σήμερα Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023 θα ανταλλάξει ευχές με τους πατρινούς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Το ραντεβού είναι για τις 12 το μεσημέρι στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 32.

Εκτός από την  ανταλλαγή ευχών, θα πραγματοποιηθούν και οι καθιερωμένες κοπές της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search