ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι – «Ήταν σαν να βρισκόμουν στην κόλαση»

Τέμπη: Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι – «Ήταν σαν να βρισκόμουν στην κόλαση»

Η κατάθεση του Πάνου Ρούτσι δεν ολοκληρώθηκε και αναμένεται να συνεχιστεί σε επόμενη συνεδρίαση. Παράλληλα, εκκρεμούν οι καταθέσεις της μητέρας και της αδελφής του Ντένις.

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση του Πάνου Ρούτσι στη δίκη για την τραγωδία στα Τέμπη , καθώς ο πατέρας του Ντένις Ρούτσι περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν έφτασε στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της συνηγόρου του, Ζωής Κωνσταντοπούλου , ο Πάνος Ρούτσι μίλησε για τις εικόνες που αντίκρισε τις πρώτες πρωινές ώρες, αναφερόμενος στις έντονες φλόγες και σε μια ασυνήθιστη οσμή που, όπως υποστήριξε, υπήρχε στην περιοχή.

«Αυτό που έβλεπα ήταν σαν να ήμουν στην κόλαση. Όταν έφτασα εκεί 3-4 το πρωί είδα έντονες φλόγες και μια περίεργη οσμή. Έχουμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε την αλήθεια», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

OxygenShop 17

Ο πατέρας του Ντένις επανέφερε έτσι στο προσκήνιο τα αναπάντητα ερωτήματα για το δυστύχημα των Τεμπών , ζητώντας να αποκαλυφθούν όλες οι συνθήκες της τραγωδίας.

Η κατάθεση του Πάνου Ρούτσι δεν ολοκληρώθηκε και αναμένεται να συνεχιστεί σε επόμενη συνεδρίαση. Παράλληλα, εκκρεμούν οι καταθέσεις της μητέρας και της αδελφής του Ντένις, όπως διαβάζουμε στο newsbeast.gr .

Η δίκη για τα Τέμπη συνεχίζεται τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου , με καταθέσεις συγγενών θυμάτων και τραυματιών.

Πηγή: patrisnews.com

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search