ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ελευσίνα: Ταυτοποιήθηκαν δύο νεαροί για το μαχαίρωμα 32χρονου – Εξετάζεται το ακροδεξιό κίνητρο

Ελευσίνα: Ταυτοποιήθηκαν δύο νεαροί για το μαχαίρωμα 32χρονου – Εξετάζεται το ακροδεξιό κίνητρο

Στην ταυτοποίηση δύο νεαρών, ηλικίας 22 και 18 ετών , που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 32χρονου στην Ελευσίνα, προχώρησε η Αστυνομία. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο νεαροί φέρονται να ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για επεισόδια με οπαδικό υπόβαθρο. Ο 22χρονος, μάλιστα, έχει συλληφθεί και για υποθέσεις που αφορούν παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Η επίθεση στην οδό Κωνσταντινουπόλεως

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Ο 32χρονος δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε με μαχαίρι στα πόδια. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Τζάνειο Νοσοκομείο , όπου νοσηλεύεται.

OxygenShop 8

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πριν από την επίθεση οι δράστες φέρονται να του είπαν «εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ». Ο τραυματίας έχει δηλώσει ότι ανήκει στον αριστερό πολιτικό χώρο.

Εξετάζεται σύνδεση με προηγούμενο επεισόδιο

Οι Αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο η επίθεση να συνδέεται με επεισόδιο που είχε σημειωθεί τον Αύγουστο μεταξύ ατόμων από τον ακροδεξιό χώρο και αντιφασιστών. Ο 32χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι οι δράστες τον μπέρδεψαν με άλλο πρόσωπο, θεωρώντας πως είχε αναρτήσει σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής , με τις έρευνες να συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δύο νεαρών και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: skaipatras.gr

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search