ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κύθηρα: Θαλαμηγός προσάραξε σε βραχώδη ακτή – Σώος ο μοναδικός επιβάτης

Κύθηρα: Θαλαμηγός προσάραξε σε βραχώδη ακτή – Σώος ο μοναδικός επιβάτης

Θαλαμηγός με σημαία Γερμανίας προσάραξε χθες σε βραχώδη ακτή στο Διακόφτι Κυθήρων με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

OxygenShop 9

Στο σκάφος επέβαινε ένα μόνο άτομο, το οποίο αποβιβάστηκε με τη συνδρομή των λιμενικών και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στη στεριά.

O Γερμανός κυβερνήτης μετά την πρόσκρουση ήταν ο ίδιος που πήρε τηλέφωνο το Λιμενικό, φόρεσε το σωσίβιο του και βούτηξε στη θάλασσα. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν τέσσερα στελέχη του Λιμενικού, τον βοήθησαν και βγήκε σώος στην ακτή.

Έχει δώσει κατάθεση στο Λιμενικό και σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται να κατέθεσε ότι από τις έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στην περιοχή, το πήρε το σκάφος ο αέρας και άρχισε να το πηγαίνει προς τα ρηχά, οπότε ακούμπησε σε αβαθή και έσπασε η προπέλα.

Ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με την ενημέρωση για το περιστατικό. Η θαλαμηγός έχει καταστραφεί.

Κύθηρα: Θαλαμηγός προσάραξε σε βραχώδη ακτή – Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

ΠΗΓΗ: in.gr

Πηγή: skaipatras.gr

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search