Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Ένα ακόμη τριήμερο γεμάτο δράσεις και επαφές με τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδος για τα μέλη της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» και τον επικεφαλής της, Σπύρο Ν. Σκιαδαρέση.
Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Σκιαδαρέσης μαζί με το μέλος της παράταξης, Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο παρακολούθησαν την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας, ενώ είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης, κ.κ. Αθανάσιο, αλλά και να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και το πρωί της Κυριακής, ο επικεφαλής της παράταξης συμμετείχε στις Ιερές Ακολουθίες στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Πατρών για τα 45 χρόνια από την Επανακομιδή του Σταυρού Μαρτυρίου Του.
Επίσης, το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης παρευρέθηκε στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Αραχωβιτίκων, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος.
Να σημειωθεί τέλος, πως η παράταξη εκπροσωπήθηκε και σε άλλες εκδηλώσεις συλλόγων για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, ενώ το πρωί της Κυριακής, ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας, Φάνης Αδαμόπουλος παρευρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σελλών τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Σελλών την 1η Ιανουαρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, καταθέτοντας και στεφάνι στη μνήμη τους.

