ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

"Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης": Η αγκαλιά που ενώνει δύο ολόκληρες γενιές με το εθνόσημο

Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο πλαίσιο της νίκης της Εθνικής Ανδρών επί της Δομινικανής Δημοκρατίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, αγκάλιασε τον αστέρα του παγκόσμιου μπάσκετ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μία στιγμή που ένωσε δύο ολόκληρες γενιές με το εθνόσημο, ενώ σημειώνεται ότι το στιγμιότυπο αποτυπώθηκε μετά από την απονομή του τίτλου του MVP στον Έλληνα σούπερ σταρ, για τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε αναστάτωση βρίσκεται ο Τομέας Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με το επίμαχο θέμα της ύπαρξης μικρών ανεξέλεγκτων χωματερών. Τα συνεργεία καθαριότ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περισσότεροι από 75.000 πολίτες δήλωσαν ότι έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους την πρώτη εβδομάδα της παράτασης που δόθηκε, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο "X" ο υπουργός Κλιματική . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αντιθέσεις και ο σκεπτικισμός που κυριαχούν στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να «καθρεφτιστούν»  στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει με αντι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το γάντι των «87» μελών του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν κείμενο συμβολής ασκώντας του κριτική εφ’ όλης της ύλης σήκωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ενώ πρότεινε την κατά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών, ο Σάκης Γιαννάτος, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Πατρών, στο Ζαβλάνι, στον Κεραυνό Αγ. Βασ., ενώ στα τέλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
Image
Image

Search