ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2024: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό

Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Euro 2024 είναι γεγονός. Η Αγγλία ζορίστηκε, αλλά στην παράταση έκανε την ανατροπή επικρατώντας 2-1 της Σλοβακίας. Οι Άγγλοι θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τους Ελβετούς, οι οποίοι απέκλεισαν την Ιταλία. 

Το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό του Euro 2024

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των 16

Σάββατο 29 Ιουνίου

  • Ελβετία - Ιταλία 2-0
  • Γερμανία - Δανία 2-0

Κυριακή 30 Ιουνίου

  • Αγγλία - Σλοβακία 2-1 (1-1 κ.δ.)
  • 22:00 Ισπανία - Γεωργία

Δευτέρα 1 Ιουλίου

  • 19:00 Γαλλία - Βέλγιο
  • 22:00 Πορτογαλία - Σλοβενία

Τρίτη 2 Ιουλίου

  • 19:00 Ρουμανία - Ολλανδία
  • 22:00 Αυστρία - Τουρκία

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Alpha και θα αναφερθεί στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και στην κεντροαριστερά. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε στο LIVE NEWS για την εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ και για τους υποψήφιους. Ο κύβος ερρίφθη, με το ΠΑΣΟΚ να οδεύει ολοταχώς για εσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέλιος Γκαρίπης, δικηγόρος, μίλησε για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου σήμερα το πρωί στο Νέο Ψυχικό. Οι σφαίρες «έπεφταν» βροχή το πρωί μέσα σε κατοικημένη περιο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο σπίτι της μητέρας του βρίσκεται ο 15χρονος μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο. «Είναι ακόμα σε σοκ αλλά πλέον είναι ασφαλής» λέει στο η μητέρα του ανήλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται: "Στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», η οποία πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο κήπο του ιδρύματος, παρευρέθηκε την Δευτέρα  01 Ιουλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Κο
Image
Image

Search