ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόεδρος της Super League ο Μαρινάκης

Πρόεδρος της Stoiximan Super League εξελέγη και πάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Έξι μήνες μετά την αποπομπή του με πρόταση μομφής από τη διοργανώτρια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επικράτησε 7-6 του Γιάννη Αλαφούζου.

Καθοριστική για το αποτέλεσμα ήταν η λευκή ψήφος του Παναιτωλικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις ομάδες που στήριξαν τον ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ήταν και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην αποχώρησή του προ καιρού.

Απούσα ήταν (ως είθισται) η ΕΠΟ, ενώ οι ομάδες ψήφισαν αναλυτικά ως εξής:

Athens Καλλιθέα: Αλαφούζος
ΑΕΚ: Αλαφούζος
Άρης: Αλαφούζος
Αστέρας Τρίπολης: Μαρινάκης
Ατρόμητος: Μαρινάκης
Βόλος ΝΠΣ: Μαρινάκης
Λεβαδειακός: Αλαφούζος
Ολυμπιακός: Μαρινάκης
ΟΦΗ: Μαρινάκης
Παναθηναϊκός: Αλαφούζος
Παναιτωλικός: Λευκό
Πανσερραϊκός: Μαρινάκης
ΠΑΟΚ: Μαρινάκης
Λαμία: Αλαφούζος
ΕΠΟ: Απούσα

sport-fm.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία στο σπίτι της πρώην ευρωβουλεύτριας Εύας Καϊλή στην περιοχή του Ψυχικού.   Η έρευνα πραγματοποιήθηκε κατόπιν παραγγελίας των βελγικών . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                  29-30 Ιουνίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όρο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην Πλαζ της Πάτρας, όταν ένα ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι. Εντοπίστηκε να επιπλέει στο νερό α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη ζωή σε ηλικία 75 ετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

'Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ένας από τους πιο γνωστούς και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, ο Μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δ
Image
Image

Search