ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βόμβα Αταμάν στην Τουρκία: "Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό"

Πρωταθλητής Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας, ο Εργκίν Αταμάν είναι ήδη επιτυχημένος στον ρόλο του στον Παναθηναϊκό όμως δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να σηκώσει το πόδι από το γκάζι. Γι' αυτό εισηγήθηκε την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν που έφτασε τη Δευτέρα (24/6) στην Αθήνα, γι' αυτό αποκάλυψε στο TRT Sports ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ρίξει κι άλλη "βόμβα" που θα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

"Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή, ωστόσο θέλω να μου επιτρέψετε να κρατήσω το όνομα του παίκτη μυστικό" ήταν η ατάκα του Τούρκου προπονητή, που ψάχνει έναν σέντερ για να τον βάλει δίπλα στους Ματίας Λεσόρ - Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Αταμάν ρωτήθηκε και αν υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει ο Κέντρικ Ναν τουρκικό διαβατήριο, ώστε να παίξει έτσι με την εθνική ομάδα της χώρας: "Ο κόσμος λέει ότι ο Κέντρικ είναι ο καλύτερος σκόρερ της EuroLeague και ο παίκτης του Εργκίν, οπότε έτσι πιστεύει ότι θα τον πείσω για να αγωνιστεί με την Τουρκία. Αυτό ωστόσο είναι ένα θέμα που ξεπερνάει τις δυνατότητές μου. Δεν είχαμε επαφή για κάτι τέτοιο".

Τέλος, ο Αταμάν εξήγησε γιατί παραμένει και ομοσπονδιακός προπονητής: "Δεν είμαι βλάκας, έχω δύο λόγους για να συνεχίσω στην Εθνική. Είμαι ερωτευμένος μαζί της, κάνω τη δουλειά με χαρά. Αν έρθουν όλοι, το επόμενο καλοκαίρι θα πάρουμε μετάλλιο στο EuroBasket".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ευχαριστούμε που μας ληστέψατε» είναι ο τίτλος της  σπονδυλωτής κωμωδίας που  παρουσιάζει στις 9.30 το βράδυ την ΔΕΥΤΕΡΑ 1η Ιουλίου στα Παλαιά Σφαγεία για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τέσσερις θεατρικές παραστάσεις με τίτλο: «Στους δύο τρίτους …χωρεί!», με τη θεατρική σκηνή του Σταύρου Νικολαΐδη. Πρόκειται για μια κωμωδί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι: την Τρίτη (2-7-2024) και κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι: την Τρίτη (2-7-2024) και κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ήχηση Σειρήνων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων,
Image
Image

Search