ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εύκολη πρόκριση για την Σάκκαρη στην Ρώμη

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την πορεία της στο διεθνές τουρνουά, που φιλοξενείται στην Ρώμη, καθώς στην πρεμιέρα της στην διοργάνωση, επικράτησε άνετα της Γαλλίδας, Μπάρμπαρα Γκράτσεβα (Νο 88 στον κόσμο) με 6-2, 6-2.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, μπήκε αποφασισμένη στο πρώτο σετ και με δύο breaks στο τρίτο και στο έβδομο game, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην 24χρονη αντίπαλο της και έκανε το 1-0, μετά από 36 λεπτά αγώνα.

Με... κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο σετ, η Σάκκαρη έκανε ανάλογη εμφάνιση και στο δεύτερο, καθώς «έσπασε» νωρίς το σερβίς της Γκράτσεβα και προηγήθηκε με 2-1, ενώ με νέο break στο πέμπτο game, απέκτησε διαφορά ασφαλείας (4-1), που διατήρησε μέχρι το τέλος, για να φθάσει στο 2-0, μετά από 47 λεπτά αγώνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες, κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου. Έχουν συλληφθεί τέσσερα μέλη, ενώ στη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν δημοσιεύματα για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που συνδέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρίτεκνοι γίνονται το επόμενο διάστημα πολύτεκνοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η εξίσωση των τριτέκνων και πολυτέκνων. Την εξίσωση των προνομίων . . .
LIFE STYLE

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search