ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

EuroLeague, Final Four 2024: Η Ρεάλ Μαδρίτης αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό

Ο Ολυμπιακός άλωσε το Palau Blaugrana για να κάνει το 3-2 στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας, και να προκριθεί για τρίτη σερί χρονιά στο Final Four της EuroLeague.

Στο Βερολίνο, στις 24 Μαΐου (είτε στον πρώτο ημιτελικό στις 19:00, είτε στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό στις 22:00) η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρει απέναντί της τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία την πλήγωσε στο φινάλε του περσινού τελικού στο Κάουνας. Ως εκ τούτου, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τώρα τη ρεβάνς κόντρα στη βασίλισσα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2024, η παρουσίαση του καινοτόμου ημιαυτόνομου μέσου C3PO (Combined Poseidon’s Patras Protection Operator) στο Βόρειο Λιμάνι της Πάτρας. . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης, απευθυνόμενους στις υποψήφιες μαθήτριες και στους . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την ενοχή, όπως και πρωτόδικα, του μεσίτη και του κοσμηματοπώλη που κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου, ζήτησε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα την Πάτρα συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην Ελλάδα εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2024, η παρουσίαση του καινοτόμου ημιαυτόνομου μέσου C3PO (Combined Poseidon’s Patras Protection Operator) στο Βόρειο Λιμάνι της Πάτρας. Η εκδήλωση περιελάμβ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα συμμετοχής στις ευρωκλογές έστειλε από το Αίγιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως είπε η συσπείρωση είναι απαραίτητη «Απευθύνομαι σε όσους ψήφισαν ΝΔ και τώρα μπορεί να μην έχουν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά και τους συνοδούς τους που θα ξετυλιχτεί την  Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 από τις 18.30 έως τις 22.30 στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων, τα παιδιά θα αποχαιρετίσουν τη
Image
Image

Search