ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σλούκας: "Δώσαμε την ψυχή μας στο παρκέ και γράψαμε ιστορία, το αφιερώνουμε στον Πάρη Δερμάνη και στους υπέροχους οπαδούς μας"

Μια ιστορική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, αφού ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην καυτή έδρα του και προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague μετά από 12 χρόνια.

Η ιστορική, αυτή, επιτυχία φέρει και την υπογραφή του Κώστα Σλούκα, ο οποίος αγωνίστηκε ακόμα και λαβωμένος στο παρκέ, ξεσπώντας, μάλιστα, σε έξαλλους πανηγυρισμούς μετά από τον θρίαμβο των πράσινων.

Ακριβώς σε αυτό το ιστορικό στοιχείο του γεγονότος στάθηκε και ο αρχηγός της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, που αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη τόσο στον Πάρη Δερμάνη, όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Σλούκας έπλεξε και το εγκώμιο του Κέντρικ Ναν, τονίζοντας ότι είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στο flash interview:

"Πρώτα από όλα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στους υπέροχους οπαδούς μας που μας υποστηρίζουν. Τα καταφέραμε! Αξίζαμε να είμαστε στο Final Four, υποφέραμε πολύ γιατί η Μακάμπι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δώσαμε την ψυχή μας στο παρκέ! Στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσα να βοηθήσω όπως κάνω συνήθως, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλα τα παιδιά έβαλαν το σώμα τους κάτω και τα κατάφεραν!

Γράψαμε ιστορία σήμερα και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά, είναι η πειθαρχία που δείξαμε. Δεν υπάρχει μυστικό για αυτό που κάναμε. Ήταν σωστή η απόφαση του συλλόγου να πάρει τον καλύτερο σκόρερ στην Ευρώπη, τον Κέντρικ Ναν. Το αξίζαμε γιατί δείξαμε διάρκεια σε αυτό που κάναμε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Το αφιερώνω στον Πάρη, γίνεται καλύτερα και ελπίζω να είναι μαζί μας σε λίγες μέρες. Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα, σε όλα τα παιδιά, στην οικογένεια μου, στην γυναίκα μου που με στηρίζει πάντα. Στον Εργκίν Αταμάν που δουλεύουμε και υποφέρουμε μαζί, σε όλα τα παιδιά που είχαν άγχος, στους φιλάθλους, στον πρόεδρο και σε όλους. Γράψαμε ιστορία σήμερα".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, υπόθεση εκβίασης και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος εμπόρου στη Δυτική Αχαΐα. Γι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα από το πρωί της Κυριακής λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει «πνίξει», για μια ακόμα μέρα, σχεδόν όλες τις περιοχές της χώρας και όπως προειδοποιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
Image
Image

Search