ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζένοα - Κάλιαρι 3-0: Άνετη τριάρα για τους γηπεδούχους, παραμένουν σε μπελάδες οι ροσομπλού

Η Τζένοα φιλοξένησε την Κάλιαρι για την 34η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 των ροσομπλού, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος.

Ο Θόρσμπι άνοιξε το σκορ στο 17', με τον Φρέντρουπ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του δέκα λεπτά αργότερα. Στο 63' ο Γκούντμουντσον πέτυχε το 3-0. Ο Παντελής Χατζηδιάκος αγωνίστηκε βασικός για την Κάλιαρι, αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Η Τζένοα είναι άνετη στην 12η θέση με 42 βαθμούς. Η Κάλιαρι είναι 14η, ωστόσο με 32 πόντους και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Tα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής
Φροζινόνε - Σαλερνιτάνα 3-0 (10' πέν. Σοουλέ, 25' Μπρεσιανίνι, 85' Τζορτέα)
Λέτσε - Μόντσα 1-1 (90+2' Κρστόβιτς / 90+6' πέν. Πεσίνα)
Γιουβέντους - Μίλαν 0-0
Λάτσιο - Βερόνα 1-0 (72' Ζακάνι)
Ίντερ - Τορίνο 2-0 (56', 60' Τσαλχάνογλου)
Μπολόνια - Ουντινέζε 1-1 (78' Σαλεμάκερς / 45+1' Παγέρο)
Αταλάντα - Έμπολι 2-0 (42' πέν. Πάσαλιτς, 51' Λούκμαν)
Νάπολι - Ρόμα 2-2 (64' Ολιβέρα, 84' πέν. Όσιμεν / 59' πέν. Ντιμπάλα, 88' Έιμπραχαμ)
Φιορεντίνα - Σασουόλο 5-1 (17' Σοτίλ, 54' Μαρτίνες Κουάρτα, 58', 66' Γκονσάλες, 62' Μπάρακ / 57' Θόρστβεντ)
Τζένοα - Κάλιαρι 3-0 (17' Θόρσμπι, 27' Φρέντρουπ, 63' Γκούντμουντσον)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όσο πλησιάζουμε προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου φαίνεται πως ένα «φάντασμα αρχίζει και πλανάται πά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ισχυρό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, έδειξε η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll που παρουσιάστηκε το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μία εκ βαθέων ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε ο Κώστας Τσιμίκας τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή για τέσσερα χρόνια π . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλέον είναι επίσημο. Η 1η Ιουνίου θα είναι η πρώτη μέρα μετά από σχεδόν εννέα χρόνια στην οποία στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ θα βρεθεί άλλος προπονητής εκτός του Γιούργκεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search