ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής των playouts

Η Κηφισιά έγινε η δεύτερη ομάδα που υποβιβάστηκε στη Super League 2, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα (νίκες Παναιτωλικού, Βόλου), έσβησε κάθε ελπίδα για παραμονή.

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής των playouts
Η βαθμολογία των playouts μετά την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής των playouts

  • Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1
  • Βόλος - Πανσερραϊκός 1-0
  • Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3
  • Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-0

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των playouts

Σάββατο 11 Μαΐου 20:00

  • Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης
  • ΟΦΗ - Παναιτωλικός
  • Πανσερραϊκός - Κηφισιά
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playoffs και τα playouts

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα επτά άτομα έστειλε στο Κέντρο Υγείας το εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί έξω από εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της Βουπράσιας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους κατοίκο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά σήμερα στους δρόμους του Μάλμε, στη Σουηδία, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision, λίγες ώρες προτού να παρουσιαστεί η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηροποιείται ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΛ.ΑΣ. μετά το συγκλονιστικό περιστατικό της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Απειλούν μια Γαλλίδα βουλευτή, αλλά και την αρμενική, ελληνική και κουρδική κοινότητα. Για «αναζωπύρωση της δράσης των Γκρίζων Λύκων στη Γαλλία» κάνει λόγο δημοσίευμα της γα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα επτά άτομα έστειλε στο Κέντρο Υγείας το εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί έξω από εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της Βουπράσιας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους κατοίκους που βρέθηκαν στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
Image
Image

Search