ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπανούλης: "Δύο λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο Final Four του BCL"

Απόλυτα ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε το Περιστέρι bwin κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR το βράδυ της Παρασκευής (19/4) δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, που τόνισε πως η ομάδα του θα πάει να κάνει το καλύτερο δυνατό στο Final Four του Basketball Champions League (24-26 Απριλίου) στο Βελιγράδι.

"Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω παίξαμε καλύτερα από τον Παναθηναϊκό για 30'. Στη συνέχεια ήταν λογικό να αντιδράσει ο Παναθηαναϊκός. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες. Εμείς ξαναμπήκαμε στο ματς. Μία ήμασταν μπροστά, μία ισοπαλία.

Στο τέλος δύο λεπτομέρειες -μια άμυνα στην οποία κάναμε υπερβολικό over help και μια επίθεση βεβιασμένη- έκριναν το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας και τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε όλο τον χρόνο. Ξέρουμε τι θέλουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε", ανέφερε αναλυτικά ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις θα ταξιδέψει για ακόμη μια χρονιά το Άγιο Φως από την Αθήνα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, το απόγευμα του Μεγάλου Σαβ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέβαιος ότι οι συγγενείς του δολοφονήθηκαν από κάποιον που μπήκε στο σπίτι τους για να τους ληστέψει εμφανίζεται μιλώντας στο newsit.gr ο ξάδελφος του 84χρονου Έλληνα που μαζί με τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε από την Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα και με την ευκαιρία αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί τις περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. Ανάσταση. Λέξεις,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε από την Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα και με την ευκαιρία αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί τις περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφορίας και διαμονής εκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, αύριο Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024: θα παρευρεθεί στην Λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό των Αγγέλων του Α’ Ν
Image
Image

Search