ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρούσι - Απόλλωνας Πάτρας 77-73: Λύγισε τους Πατρινούς και παρέμεινε σε τροχιά playoffs

Ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στα playoffs της Stoiximan Basket League το Μαρούσι που επικράτησε με 77-73 του Απόλλωνα Πάτρας το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση στη δεύτερη περίοδο με επιμέρους σκορ 19-9, έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα 14 πόντων και βρήκε 34 πόντους από τους αναπληρωματικούς, για να πανηγυρίσει την ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα, σε μια αναμέτρηση που μετατράπηκε σε θρίλερ στο φινάλε με τις δύο ομάδες να φτάνουν σε απόσταση αναπνοής (73-70, 40').

Για τους νικητές πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Ραντούλιτσα με 26 πόντους με 2/3 τρίποντα, με τον Μπίσκοου να ακολουθεί με 13 πόντους και τον Γιαννόπουλο να προσθέτει 9 πόντους με 2 ριμπάουντ.

Για τους φιλοξενούμενους - που έχουν ήδη υποβιβαστεί στην Elite League - ξεχώρισε ο Όσμπορν με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Μπράουν αποτέλεσε το δεύτερο σκόρερ των φιλοξενούμενων, πετυχαίνοντας και double-double με 16 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Το Μαρούσι ανέβηκε στο 9-16 και με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των playouts, κράτησε άθικτες τις ελπίδες πρόκρισης στα playoffs της Stoiximan Basket League.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου, Θεωνάς, Μάνος

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-15, 38-24, 60-46, 77-73.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Χιλ 3, Στασινός 5, Τζούστον, Ραντούλιτσα 26 (2/3 τρίποντα, , Γιαννόπουλος 9 (1/4 τρίποντα), Μπρίσκο 13, Φιλιππάκος 5, Νικολαΐδης 3, Ιορδάνου 8 (2/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Γούνταρντ 5 (1/3 τρίποντα).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Βησσαρίου 8 (1/2 τρίποντα), Οσμπορν 24 (1/4 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Πέρκινς 10, Σαλούστρος 5, Μπράουν 16 (16 ριμπάουντ), Μπλόντιν 10

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο BBC κατατάσσει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision, στα «Τραγούδια Ethnomusical fusion». Το τραγούδι «Ζάρι», το οποίο θα απολαύσουμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η 48χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα όπου έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου Η Μαρία Καραγιάννη, ήταν γνωστή από την εργασία της στον χώρο της διαφήμισης . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με αφόρητους πόνους κατέληξε γυναίκα από το Καινούργιο την οποία τσίμπησε έντομο χθες το πρωί στην οικία της σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ακαριαίο θάνατο βγήκε 72χρονη ηλικιωμένη στο κέντρο της πόλης της Χίου,  το μεσημέρι της Τρίτης (07.05.2024), όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού. Την ατυχή ηλικιωμένη εντόπισε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η 48χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα όπου έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου Η Μαρία Καραγιάννη, ήταν γνωστή από την εργασία της στον χώρο της διαφήμισης στα Μέσα Ενημέρωσης
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με αφόρητους πόνους κατέληξε γυναίκα από το Καινούργιο την οποία τσίμπησε έντομο χθες το πρωί στην οικία της σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress. Μερικές ώρες μετά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
Image
Image

Search