ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Μακάμπι ή Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός στα playoffs της EuroLeague

Δύο είναι πλέον οι πιθανές αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα playoffs της EuroLeague, μετά από την νίκη της Μπασκόνια επί της Βίρτους στη Μπολόνια το βράδυ της Παρασκευής (12/4).

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Μπασκόνια.

Το Play-In με τις ομάδες των θέσεων 7-8 θα γίνει την Τρίτη (16/4) στο Βελιγράδι, με την ομάδα που θα επικρατήσει, να έρχεται στη συνέχεια στην Ελλάδα για τους πρώτους δύο αγώνες της σειράς με τους πράσινους, με φόντο το Final Four του Βερολίνου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι τέλος Ιουνίου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους όσοι πήραν το 2023 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Οι δικαιούχοι μπορούν να ε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μονοψήφιες ελάχιστες θερμοκρασίες ξημέρωσε η Δευτέρα του Πάσχα σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές της χώρας σύμφωνα με το Meteo. Η ελάχιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στο μετεωρολογικ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον, οκτώ νεκροί και 11 τραυματίες είναι ο απολογισμός σύγκρουσης ενός άδειου βυτιοφόρου και ενός μικρού λεωφορείου στην εθνική οδό σε περιοχή του Γκαζιαντεπ της νοτιοανατο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας  το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες πατρινούς και πατρινές οι οποίοι θα απολαύσουν  μια πανδαισία  χορών, μουσικής κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας  το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες πατρινούς και πατρινές οι οποίοι θα απολαύσουν  μια πανδαισία  χορών, μουσικής και τραγουδιών απ΄ όλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Μαρμούτα, πατέρα του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρη Μαρμούτα, τον οποίο συλλυπείται από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσωτερικό πολυκατοικία
Image
Image

Search