ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ουντινέζε - Ίντερ 1-2: Έκανε την ανατροπή στο 90+5' και καλπάζει για την στέψη

Η Ίντερ "τρέχει" για να ράψει το δεύτερο αστέρι στη φανέλα της (20ο πρωτάθλημα) όσο το δυνατόν γρηγορότερα και το βράδυ της Δευτέρας (08/04) έδειξε απέναντι στην Ουντινέζε πως ο μεγάλος στόχος της είναι να το κάνει σε δύο εβδομάδες από τώρα, στο Derby della Madonnina απέναντι στην Μίλαν.

Και αυτό γιατί βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο "Bluenergy" με το γκολ του Σάμαρτζιτς στο 0', όμως δεν πτοήθηκε και κάνοντας αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος έφερε τα πάνω-κάτω, με τον Τσαλχάνολγου να ισοφαρίζει στο 55' και τον Φρατέζι να υπογράφει το χρυσό 2-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για να βρεθεί στο +14 από τους δεύτερους ροσονέρι.

Το ματς
Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι κυριάρχησε στο πρώτο μέρος έχοντας 77% κατοχή και 11-3 τελικές, όμως βρήκε απέναντί της έναν σούπερ Οκόγε, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν εκείνοι πρώτοι το γκολ στο 40' με τον Σάμαρτζιτς, στη μοναδική εύστοχη τελική τους σε αυτό το διάστημα.

Αυτό δεν έριξε πάντως το ηθικό των νερατζούρι και στο δεύτερο μέρος όχι μόνο συνέχισαν να παίζουν σε υψηλό τέμπο αλλά εξαφάνισαν εντελώς την αντίπαλό τους (καμία τελική σε αυτό διάστημα και μόλις 24% κατοχή), με την ανατροπή να έρχεται έστω και λίγο αργά.

Στο 55' έγινε το 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαλχάνογλου ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε το... κόλπο γκρόσο, με το σουτ του Λαουτάρο εκτός περιοχής να στέλνει τη μπάλα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και τον Φρατέζι να ακολουθεί ως τρέιλερ τη φάση, για να προωθήσει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία και να γράψει το 2-1.

Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το φινάλε και επιτρέπει στους φίλους της, με τη διαφορά στο +14 από την Μίλαν, να κάνουν όνειρα για στέψη στις 22 Απριλίου στο μεγάλο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα την 33η αγωνιστική, με την Ίντερ να καμαρώνει ήδη για το γεγονός πως έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Serie A που σκοράρει στα πρώτα 31 παιχνίδια πρωταθλήματος σε μία σεζόν.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Οκόγε, Κρίστενσεν, Μπιγιόλ, Πέρες, Όιερ (70' Παγιέρο), Εχιζίμπουε (62' Φερέιρα), Γουάλας, Σάμαρτζιτς (62' Λόβριτς (82' Εμποσέλε), Καμαρά (70' Ζεμούρα), Περέιρα, Τόβεν
ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Αουγκούστο, Ντάμφρις (68' Νταρμιάν), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (74' Σάντσες), Μικίταριαν (68' Φρατέζι), Ντιμάρκο (81' Μπουκάναν), Τουράμ (81' Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής
Σαλερνιτάνα - Σασουόλο 2-2 (52' πεν. Καντρέβα, 90+1' Ματζιόρε - 37' Λοριέντ, 44' Μπαϊράμι)
Μίλαν - Λέτσε 3-0 (6' Πούλισικ, 20' Ζιρού, 57' Λεάο)
Ρόμα - Λάτσιο 1-0 (42' Μαντσίνι)
Έμπολι - Τορίνο 3-2 (6' Καμπιάγκι, 74' Καντσελιέρι, 90+4' Νιάνγκ / 60', 90+1' Σαπάτα)
Φροζινόνε - Μπολόνια 0-0
Μόντσα - Νάπολι 2-4 (9' Τζούριτς, 62' Κολπάνι / 55' Όσιμεν, 57' Πολιτάνο, 61' Ζιελίνσκι, 68' Ρασπαντόρι)
Βερόνα - Τζένοα 1-2 (8' Μπονατσόλι / 45' Εκουμπάν, 58' Γκούντμουντσον)
Κάλιαρι - Αταλάντα 2-1 (42' Αουτζέλο, 88' Βιόλα / 13' Σκαμάκα)
Γιουβέντους - Φιορεντίνα 1-0 (21' Γκάτι)
Ουντινέζε - Ίντερ 1-2 (40' Σάμαρτζιτς / 55' πεν. Τσαλχάνογλου, 90+5' Φρατέζι)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η αναβάθμιση του ποδηλατόδρομου της Πάτρας σε αυτοκινητόδρομο, αλλά χαμηλών ταχυτήτων. Κανονικά θα έπρεπε σε παραβάσεις αυτού του . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Περιφέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φραν Ναβάρο θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύντροφός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, από ό,τι βλέπουμε από τις κοινές τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
Image
Image

Search