ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 0-0: Η Λίβερπουλ ήταν η μόνη κερδισμένη από το ντέρμπι του Έτιχαντ

Το ντέρμπι του Έτιχαντ έληξε 0-0 στο πλαίσιο της 3πης αγωνιστικής της Premier League, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ να προσθέτουν από έναν βαθμό στο σακούλι τους στη μάχη του τίτλου.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής η Λίβερπουλ είναι η κερδισμένη, αφού μετά τη νίκη επί της Μπράιτον είναι στην κορυφή και στο +2 και +3' από τους "κανονιέρηδες" και τη Σίτι αντίστοιχα.

Αρκετά μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος, με τους Πολίτες να έχουν την κατοχή της μπάλας στο 72%, αλλά χωρίς παρόλα αυτά να καταφέρουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τη Σίτι ήταν στο 16' η κεφαλιά του Άκε, η οποία κατέληξε πάνω στον Ράγια, που μπλόκαρε, ενώ οι κεφαλιές των Χάλαντ και Ρόδρι στο 37' και 40' πέρασαν άουτ.

Από την άλλη η Άρσεναλ απείλησε με τον Ζεσούς αρχικά στο 7', με το σουτ του όμως να καταλήγει άουτ και στο 31'. Ο Κίβιορ γύρισε στον Βραζιλιάνο, που ήταν λίγο έξω από την περιοχή, κι εκείνος έκανε την προσποίηση και σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι του Ορτέγκα.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη φάση ήταν των Πολιτών, αλλά η μπάλα από το σουτ του Κόβατσιτς κατέληξε ελάχιστα έξω. Η Άρσεναλ ανέβασε ρυθμό, έμεινε ψηλά και στο 52' έφτασε μία ανάσα από το γκολ.

Ο Σάκα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Ζεσούς να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.


Στο 86' ο Ορτέγκα απέκρουσε με τα χέρια το σουτ του Τροσάρ από τα αριστερά.

Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα, Ακάντζι, Ντίας, Άκε, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβατσιτς, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Φόντε, Χάλαντ.

Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Κίβιορ, Ράις, Ζορζίνιο, Έντεγκαρντ, Σακά, Χάβερτς, Ζεσούς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η αναβάθμιση του ποδηλατόδρομου της Πάτρας σε αυτοκινητόδρομο, αλλά χαμηλών ταχυτήτων. Κανονικά θα έπρεπε σε παραβάσεις αυτού του . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Περιφέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φραν Ναβάρο θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύντροφός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, από ό,τι βλέπουμε από τις κοινές τους . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πιο επιτυχημένη επιχείρηση του Λουίς Σουάρες θα προσγειωθεί σύντομα στη Μαδρίτη. Η αλυσίδα εστιατορίων "Chalito" θα επεκταθεί στην ισπανική πρωτεύουσα με το άνοιγμα έως και δέκα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή διατ
Image
Image

Search