ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Νότιγχαμ άσκησε έφεση για την απόφαση αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών

Η Νότιγχαμ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών λόγω παραβίασης κανονισμών της Premier League για κερδοφορία και βιωσιμότητα στις 18 Μαρτίου.

Η αγγλική ομάδα περνάει στην αντεπίθεση και θα διεκδικήσει πίσω τους πόντους. Συγκεκριμένα η Φόρεστ ανακοίνωσε πως κατέθεσε έφεση, χωρίς να κάνει περαιτέρω σχόλια.

Η νομική ομάδα του συλλόγου πιστεύει ότι η τιμωρία είναι υπερβολική και θα προσπαθήσει να τονίσει τα παράπονα σχετικά με την αρχική απόφαση για την αφαίρεση των βαθμών, όπως αναφέρει το Athletic.

Με την αφαίρεση των βαθμών, η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας, δηλαδή στη ζώνη του υποβιβασμού, με 21 πόντους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει στην επιλογή της η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα να αποκαλεί τη χώρα της, όχι Βόρεια Μακεδονία αλλά Μακεδονία, καθώς σε μια νέα ανάρτηση και θέλοντας να ευχαριστήσει την Σουηδία . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απέκτησε κάγκελα και μάλιστα κίτρινου χρώματος το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας και ειδικότερα το τμήμα στον Μώλο, που εδώ και χρόνια έχει λάβει την μορφή ενός παράνομου ατελείωτου π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δίπλα σε κατοικίες, εστιατόρια και καφέ, σε ένα σημείο πολυσύχναστο τόσο το χειμώνα και πολύ περισσότερο την καλοκαιρινή περίοδο, επελέγη, προκαλώντας αντιδράσεις, όταν πριν λίγα 2 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί της Πάτρας μετέχουν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" πραγματοποιούν σήμερα το πρωΐ οι εργαζόμενοι παρουσία καιτ ου προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ΜΙχάλη Γιαννάκου. Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο ν
Image
Image

Search