ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αταμάν: “Το είπα ξανά, ελπίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα playoffs της EuroLeague”

Στον Μόουζες Ράιτ στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Ο προπονητής των πράσινων αποθέωσε τον Αμερικανό, παραδέχθηκε ότι οι Πειραιώτες νίκησαν δίκαια το βράδυ της Πέμπτης (29/3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είπε και πάλι ότι δεν θέλει να τους αντιμετωπίσει και στα playoffs της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

“Τυπικό ντέρμπι, όχι ωραίο να το παρακολουθείς, δεν είχε ποιότητα. Ο Ολυμπιακός άξιζε την νίκη γιατί έπαιξε με επιθετικότητα. Η στρατηγική μας ήταν καλή στην αρχή, είχαμε τις ευκαιρίες μας για να ξεφύγουμε, όμως οι αναπληρωματικοί και ειδικά ο Μόουζες Ράιτ, ήταν ήρωες. Ειδικά αυτός. Έβαλε 9/9 δίποντα στην άμυνά μας.

Στο δεύτερο μέρος δεν πήραμε βοήθειες, πλην Σλούκα, από τον πάγκο μας. Ο Ολυμπιακός με τους αναπληρωματικούς του το άξιζε. Ο Γουόκαπ, ο Κάναν, ο Φαλ δεν έπαιξαν στα στάνταρ τους και όμως χάσαμε. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στη EuroLeague, σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό το ντέρμπι. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ο Ολυμπιακός το άξιζε και τον συγχαίρω.

Εμένα μου αρέσουν τα εντυπωσιακά παιχνίδια και αυτά τα ντέρμπι δεν είναι εντυπωσιακά, με όλο το σεβασμό προς τον Ολυμπιακό. Πάλεψε και νίκησε. Είπα και χθες ότι δεν προτιμώ να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό στα playoffs, έχουμε ήδη παίξει έξι φορές απέναντί τους και θα παίξουμε και στο πρωτάθλημα. Δεν είναι η ώρα να μετράμε, άλλες ομάδες έρχονται προς το μέρος μας, πρέπει να κερδίσουμε αγώνες. Υπάρχει ισορροπία, έχουμε πέντε αγώνες, το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Ελπίζω ότι δεν θα τους αντιμετωπίσουμε στα playoffs.

Προετοιμάσαμε τον αγώνα για να επιτεθούμε στη ρακέτα όταν ο Φαλ θα βρίσκεται στον πάγκο. Έγινε το αντίθετο, κάναμε πολλά λάθη κάτω από το καλάθι”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 16χρονος, ο αδερφός του 18χρονου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη τη νύχτα των φονικών επεισοδίων στου Ρεν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του Λαζάρου. Η Ορθόδοξη Εκκλησια γιορτάζει την ανάμνηση του θαύματος της Ανάστασής του. Ο Λάζαρος είναι πρόσωπο της Καινής Διαθήκης, . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                27,28 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Κουρή ΑναστασίαΑγ. Νικολάου 41-43, 1ος όροφος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
Image
Image

Search