ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάγερν – Λάτσιο 3-0: Ξέσπασε και με ηγέτη τον Κέιν έκανε την ανατροπή για την πρόκριση στους “8”

Η Μπάγερν άστραψε και βρόντηξε απέναντι στη Λάτσιο. Οι Βαυαροί ανέτρεψαν το 1-0 υπέρ των Ιταλών του πρώτου αγώνα, επικρατώντας 3-0 στη ρεβάνς της Allianz Arena και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

O Kέιν άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό, με τον Μίλερ να βάζει σε θέση πρόκρισης την ομάδα του στο 45+2′. Ο Άγγλος φορ ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής και με το δεύτερό του γκολ στο 66′ έκανε πιο απλή την βραδιά για τους Γερμανούς.

Κάπως έτσι, η Μπάγερν πήρε το “εισιτήριο” για τους οκτώ της ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που ήθελαν όσο… τίποτα, ειδικά μετά το 2-2 κόντρα στη Φράιμπουργκ που έφερε τους Βαυαρούς στο -10 από την κορυφή της Bundesliga.

Το ματς
Η Μπάγερν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έδειξε τις διαθέσεις της. Ήξερε ότι για να προκριθεί ήθελε ανατροπή και έτσι την κυνήγησε από την αρχή. Στο 6′ απείλησε με τον Σανέ, ενώ στο 14′ ο Μουσιάλα έκανε το σουτ από τα αριστερά εκτός περιοχής και ο Προβεντέλ έδιωξε με γροθιές.

Οι Βαυαροί συνέχιζαν να πιέζουν με σουτ του Κέιν εκτός περιοχής, με το οποίο κέρδισε το κόρνερ, ενώ η άμυνα της Λάτσιο ανέκοψε προσπάθεια του Μουσιάλα μέσα από το “κουτί”. Στο 35′ μία κεφαλιά του Ντάιερ στο πρώτο δοκάρι έφυγε εκτός της εστία του τερματοφύλακα των Ιταλών.

Η Λάτσιο αμυνόταν σθεναρά, ενώ στο 37′ κόντεψε να κάνει την ζημιά. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Ντε Λιχτ πήρε την πρώτη κεφαλιά και έβγαλε άθελά του στον αφύλαχτο Ιμόμπιλε που έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, όμως αστόχησε. Εφόσον οι Βαυαροί δεν τιμωρήθηκαν, άρχισαν να τα… βάζουν.

Στο 38′ ο Πάβλοβιτς έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Μίλερ με κεφαλιά γύρισε την μπάλα προς το ύψος του πέναλτι, ο Γκερέιρο δεν βρήκε το σουτ όπως θα ήθελε, αλλά έδωσε την ευκαιρία στον Κέιν να σκοράρει με κεφαλιά-ψαράκι, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μουσιάλα είχε σπουδαία στιγμή, αλλά δεν ευστόχησε με πλασέ μέσα στην περιοχή.Ό,τι δεν έκανε ο νεαρός Γερμανός, το έκανε ο Μίλερ στο 45+2′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά προς τα πίσω, ο Ντε Λιχτ έκανε ένα

σουτ με τη μία, ο Μίλερ έβαλε το κεφάλι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, δίνοντας πριν από το τέλος του πρώτου μέρους προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

H Μπάγερν είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος και προσπαθούσε να “κλειδώσει” την πρόκριση. Στο 55′ απείλησε με τον Μουσιάλα και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Γκερέιρο. Τελικά το 3-0 έγινε στο 66ο λεπτό. Ο Σανέ βρήκε διάδρομο έκανε το σουτ δεξιά της περιοχής, ο Προβεντέλ απέκρουσε όμως ο Κέιν ακολουθούσε και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και μετά το τρίτο γκολ των Βαυαρών. Στο 72′ σουτ του Μίλερ σταμάτησε στο δοκάρι, μετά και την παρέμβαση του Προβεντέλ, ενώ στη συνέχεια ο Σανέ δοκίμασε το πόδι του, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, η Λάτσιο απείλησε με σουτ του Αλμπέρτο εκτός περιοχής, ο Μουσιάλα έφυγε το πόδι του και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Κάποια άλλη μεγάλη φάση δεν υπήρχε στο παιχνίδι, με την Μπάγερν να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να παίρνει το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Γκερέιρο (78′ Ντέιβις), Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα, Σανέ (89′ Λάιμερ), Μίλερ (78′ Τελ), Μουσιάλα (90+1′ Γκνάμπρι), Κέιν
ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Φουέντες, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι, Γκουεντουζί, Βεσίνο (61′ Κατάλντι) , Αλμπέρτο (80′ Καμάντα), Άντερσον (75′ Πέδρο), Ζακάνι (61′ Ίσακσεν), Ιμόμπιλε (61′ Καστεγιάνος)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλώς θέμα κομματικού πατριωτισμού, αλλά εθνική αναγκαιότητα ώστε να μπει φρένο στην αλαζονεία, τη διαφθορά και τις ανισότητες που παράγουν οι κυβερνητι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της στην άσφαλτο. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια κολώνα βρίσκεται στη μέση ενός δρόμου στο Στενό Κορινθίας προκαλώντας ανησυχία για τους οδηγούς που περνούν από την περιοχή, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Π . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίσθηκε «αγνώριστος» συγκριτικά με τις πρόσφατες εντυπωσιακές εμφανίσεις του και αποκλείσθηκε με «το καλημέρα», από το διεθνές τουρνουά, που φιλοξενείται σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search