Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον αείμνηστο σύζυγο της, Τόλη Βοσκόπουλο και την μοναδική φορά που δοκίμασε τις μαγειρικές του δυνατότητες στην κουζίνα.
Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Τόλης δε μαγείρευε ποτέ. Μαγείρεψε μόνο μια και τελευταία φορά στη ζωή του για μένα, όταν ήμουν έγκυος. Είχε μαγειρέψει ένα φαγητό που το αγαπούσα πολύ εγώ, κι εκείνος, που το έφτιαχνε η μαμά μου. Είχε φτιάξει αβγά με κόκκινη σάλτσα».
«Αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά, κυρίως το καλοκαίρι που πηγαίναμε για μπάνιο, και ήταν ένα εύκολο φαγητό, αβγά με σάλτσα κόκκινη, ψωμάκι, τηγανιτές πατάτες. Άρεσε πολύ στον Τόλη και ήξερα ότι μου αρέσει και εμένα πολύ. Ήμουν έγκυος, ήταν η περίοδος με τον μεγάλο καύσωνα το 2001. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι, ένιωσα μια μικρή αδιαθεσία. Πήγα να ξαπλώσω στον επάνω όροφο και είπα στον Τόλη ότι θα μαγειρέψω λίγο αργότερα γιατί θέλω λίγο να ξεκουραστώ».
