LIFE STYLE

Life style

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος

Πέθανε ο ηθοποιός, Πάνος Τουλιάτος, που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία, «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη».

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα social media, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός πέθανε μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Κάτω από δύο φωτογραφίες, τις οποίες ανάρτησε στο προφίλ του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:

«Αντίο Πάνο μου! Ένας καλός συνάδελφος και φίλος έφυγε σήμερα από την ζωή μετά από μια μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Ένα γελαστό πάντα παιδί, παιδί του κινηματογράφου και των πρώτων χρόνων της τηλεόρασης, πολύτιμος εργάτης του θεάτρου ο Πάνος Τουλιάτος αφήνει το στίγμα του μέσα από τους ρόλους του που θα μας τον θυμίζουν για πάντα.. Καλό ταξίδι».

Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε γνωστές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως «Οι Αμαρτωλοί», «7 χρόνια γάμου», «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη», «Στην Πόλη αγαπηθήκαμε» και άλλες.

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search